❤️Lite härliga omdömen! ❤️

          Reklam för mina kosttillskott 

Tack!!

Blir så varm i hjärtat när jag läser alla positiva avtryck här inne! Har inte skärmdumpat alla, tyvärr glömt bort direkt när jag läst, och ÅNGRAR det verkligen nu.

Ps Mest ställda fråga. Kan man äta bägge kosttillskotten tillsammans? ABSOLUT! Det går toppen! Det bästa av allt. 

Kul att sätta ihop collage! Läsa och glädjas…..
ALL IN ONE BOOSTEN som är en multiboost. Täcker FRISKVÅRD, VIKTKONTROLL och ENERGI

Den hittar du HÄR 

Den är som ett pansarskepp! Ni som äter den ÄLSKAR den. Ni känner er piggare och sötsuget försvinner bl.a. 

Själv har jag små favoriter i ALLINONEBOOSTEN, jag är helt beroende av GURKMEJA’t  den är verkligen helande för min inflammation i höften. Rosenroten älskar jag med! Både bra för tålamodet, huvudet och sexlivet. Grönt kaffe tar bort sötsuget och håller mig borta från godisskålen.
Massor av NYTTIGT godis för kroppen, något för alla

 Ingredienser: Grönt kaffeextrakt, Chiliextrakt, Kokosfett, rosenrotextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandrapulver, panaxginseng, rysk rotextrakt, röd macapulver, pepparrotextrakt.


ALL IN ONE BEAUTY’ N  den kan du läsa om HÄR!

HÅR, HUD, SOLBRÄNNA och NAGLAR

Det är en extra stark dos av BETAKAROTEN, gör huden gyllenbrun och skyddar innifrån


Kan behövas nu när vädret (ialllafall i Skåne suger)

INNEHÅLLER

Sol: Extra stark dos Betakaroten.
Vind: MSM och kisel
Vatten: Algen Spirulina och marint kollagen TYP 1, 350ml
Jord: Ananasextrakt, grapefruktkärneextrakt.
Ps: Kommer ni ihåg att Anna Anka knaprade kycklingbrosk för huden? Det behöver du inte göra med beautyn, för den innehåller TYP1 kollagen (kyckling snäppet sämre TYP 2) MYCKET BÄTTRE! Och fräschare hehe


Morgon-tv och mys. 

Är du Ps insatt i hela TRANSPORTSTYRELSE härvan? Har inte hängt med alls, måste läsa på..

Ok, tillbaks till kosttillskott…

(Kan ha upprepat några kommentarer, det blev lite rörigt hehe)

Här är ett litet AXPLOCK av upplevelser!!

Tack! Glädjer mig verkligen. Kul att bi uppskattar ALL IN ONE BEAUTYN lika mycket som BOOSTEN
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Nu mina vänner ska jag ner och förbereda lite brunch.

Det bästa jag vet sedan Englandtiden är bönor, champinjoner, bacon, scramble eggs och rösti


Vi syns lite senare / kram

 1. Julia skriver:

  Hej 🙂
  Jag har en fråga angående dina tabletter som även tar fram pigmenten å hjäper till med brännan 🙂 jag har pigmentflävkar i ansiktet sedan graviditeter , kommer även de att förstärkas ? Tack för en underbar blogg
  Mvh Julia

 2. Detta låter spännande. Måste prova. Kan man äta dessa om jag tar Levaxin?
  Tack för en fin blogg! Lisen

 3. Sanna skriver:

  Jag får huvudvärk av tabletterna. Gav det två veckor sedan slutade jag och huvudvärken försvann igen. Surt. Hur länge ska man testa innan kroppen vänjer sig? Vill också bli brun

 4. Beate skriver:

  Mycket bra . Din blogg ochså

 5. Åsa skriver:

  NU ska jag göra slag i saken å testa ( måste). Tuggar diverse kosttillskott för att undvika vara helt flintis, blind, tappa naglar m haha.
  Skämt åsido har begränsat upptag av vitaminer och mineraler efter lyckad GBP. Vilket jag ska skämmas för enligt gemene man eftersom jag FUSKAT med viktnedgång.
  Tidigare hade jag symtom och sjukdomar som jag medicinerade för pg a övervikt. Nu har jag normal vikt vilket inte innebär hämningslöst frossande utan noggrann måltidsplanering, göra matlådor och promenera! Sant är att hade jag gjort det tidigare hade jag inte ätit mig till övervikt….
  Lika lycklig som jag är att blivit av med vällevnadssymtomen så har jag förlorat ”naglar”, ögonfransar, HÅRET framförallt på vägen eftersom inte kroppen har begränsat upptag av vitaminer och mineraler.
  Så NU fan ska jag testa.
  Tack för en rolig blogg! Du är öppen och rolig utan att förloa i trovärdighet. Du beskriver vardagen på pricken med skit i hörnorna, businessmen, livliga barn, tidsbrist och multitasking mum 🙂
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..