❤️Lite härliga omdömen! ❤️

          Reklam för mina kosttillskott 

Tack!!

Blir så varm i hjärtat när jag läser alla positiva avtryck här inne! Har inte skärmdumpat alla, tyvärr glömt bort direkt när jag läst, och ÅNGRAR det verkligen nu.

Ps Mest ställda fråga. Kan man äta bägge kosttillskotten tillsammans? ABSOLUT! Det går toppen! Det bästa av allt. 

Kul att sätta ihop collage! Läsa och glädjas…..
ALL IN ONE BOOSTEN som är en multiboost. Täcker FRISKVÅRD, VIKTKONTROLL och ENERGI

Den hittar du HÄR 

Den är som ett pansarskepp! Ni som äter den ÄLSKAR den. Ni känner er piggare och sötsuget försvinner bl.a. 

Själv har jag små favoriter i ALLINONEBOOSTEN, jag är helt beroende av GURKMEJA’t  den är verkligen helande för min inflammation i höften. Rosenroten älskar jag med! Både bra för tålamodet, huvudet och sexlivet. Grönt kaffe tar bort sötsuget och håller mig borta från godisskålen.
Massor av NYTTIGT godis för kroppen, något för alla

 Ingredienser: Grönt kaffeextrakt, Chiliextrakt, Kokosfett, rosenrotextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandrapulver, panaxginseng, rysk rotextrakt, röd macapulver, pepparrotextrakt.


ALL IN ONE BEAUTY’ N  den kan du läsa om HÄR!

HÅR, HUD, SOLBRÄNNA och NAGLAR

Det är en extra stark dos av BETAKAROTEN, gör huden gyllenbrun och skyddar innifrån


Kan behövas nu när vädret (ialllafall i Skåne suger)

INNEHÅLLER

Sol: Extra stark dos Betakaroten.
Vind: MSM och kisel
Vatten: Algen Spirulina och marint kollagen TYP 1, 350ml
Jord: Ananasextrakt, grapefruktkärneextrakt.
Ps: Kommer ni ihåg att Anna Anka knaprade kycklingbrosk för huden? Det behöver du inte göra med beautyn, för den innehåller TYP1 kollagen (kyckling snäppet sämre TYP 2) MYCKET BÄTTRE! Och fräschare hehe


Morgon-tv och mys. 

Är du Ps insatt i hela TRANSPORTSTYRELSE härvan? Har inte hängt med alls, måste läsa på..

Ok, tillbaks till kosttillskott…

(Kan ha upprepat några kommentarer, det blev lite rörigt hehe)

Här är ett litet AXPLOCK av upplevelser!!

Tack! Glädjer mig verkligen. Kul att bi uppskattar ALL IN ONE BEAUTYN lika mycket som BOOSTEN
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Nu mina vänner ska jag ner och förbereda lite brunch.

Det bästa jag vet sedan Englandtiden är bönor, champinjoner, bacon, scramble eggs och rösti


Vi syns lite senare / kram

 1. Hejsan Magdalena,

  Har käkat dina Boost tabletter och är jättenöjd..nu när jag läser ditt inlägg undrar jagh om man skall ta båda sorterna?

 2. Ok, nästa gång du har ett erbjudande på båda ska jag köpa dom. Hur länge skulle du säga att man bör äta dom innan man märker skillnad?

  Emma

 3. Hej!

  har tappat jättemycket hår detta året så nu ska jag också prova!
  återkommer när det kommit o jag provat ett tag.
  tack snälla!
  ha en underbar vecka o gillar också din blogg bäst.
  Kram!

 4. Hej! Älskar dina all in one boost. Får så mycket mer energi och sötsuget minskar markant. Blir dock lite dyrt efter ett tag…. Kan du inte köra en sådan 3 för 2-kampanj nu inför skolstart? Vore underbart!!!

  1. Ahha vad bra! Då är det bra mot cancer oxå
   Kollagen är ett naturligt protein som utgör den största delen av kroppens strukturella uppbyggnad. Proteinet utgör en tredjedel av allt protein i kroppen och förekommer framför allt i stödjevävnad som hud, ben och senor.
   Kollagen utgör också struktur i leder, ligament, brosk, bindväv, muskelvävnad, hår och naglar. Hela 70 procent av huden består av kollagen.

 5. Kanske jag borde testa dessa. Blir aldrig brun utan mest lite röd och bara lätt färgad på sommaren. Just nu känner jag mig någolunda pigg men vet att om en månad är tröttheten tillbaka. Har tre ungar, jobb, hus och trädgård (och ett bilskrälle) att ta hand om helt själv. Hinner inte motionera och ta hand om mig som jag borde och vill. Lider dessutom av en värk i leder som ingen läkare hittar orsaken till. Är mycket skeptisk till piller men kanske jag jag borde testa. Kanske jag då blir brun, slank och störtskön ☺

 6. Hej
  Vill gärna testa. Kan du inte ordnat ett bra erbjudande. För typ två månader o båda produkterna. Då köper jag direkt

  O tack för en rolig o levande blogg
  //K

 7. Hej tack för en genuin blogg. Jag undrar om det finns några energi/ kalorier i tabletterna all in ond natural beaty? Mvh Maria

 8. Håller fullständigt med – jag är BRUN 😉 Kul att veta att jag kan äta båda burkarna samtidigt – ska beställa Boost igen. Min väninna blev positivt överraskad att in på burk nr 2 började hon se resultat på kropp och i knopp! 🙂

 9. Anledningen till att jag frågar om energiinehåll är att jag försöker gå upp i vikt och äter olika näringsdrycker berikade med vitaminer. Dessa innehåller ju oxå lite kalorier. Vill också stärka hår och naglar och dina tabletter verkar ju super. Dock är det väl inte bra att ta för mkt olika kosttillskott för levern? Eller kan man lugnt kombinera dessa med andra? Mvh Maria

 10. Älskar också dina beauty-tabletter!
  På semestern kom min svägerska fram till mig och sa:
  ” Men Malin, så långt hår du har fått!!”
  Jag var tvungen att erkänna att hemligheten ligger i dina kapslar, så jag fick göra lite reklam.
  Håret har vuxit rekordfort och blivit starkt o fylligt, med massor av volym. Tappar inte heller så mycket hår längre. Och äntligen känner jag mig brun, trots att jag inte alls har solat så mycket i sommar. ☀️☀️☀️☀️
  Tack tack tack!! ❤️

 11. Hej Maggan! Jag vill gärna prova natural beauty kapslarna men undrar om man kan äta dem när man varit rökare? Det sägs att betakaroten ökar risken för tumörer i lungorna hos rökare men även efter rökstopp ska det undvikas.. Kan det verkligen vara så farligt? Vet du Maggan eller kanske någon annan ? Kram ❤

  1. Bland rökarna, och före detta rökare, var förhållandet det motsatta. Hos dem som åt måttliga mänger betakaroten ökade cancerrisken med 43 procent och hos dem som tog extra tillskott var risken 100 procent, en fördubbling.
   – Det här resultatet betyder inte att rökare ska sluta äta frukt och grönsaker som innehåller mycket betakaroten, säger projektledaren doktor Marie-Christine Boutron-Ruault till medierna. De innehåller också C- och E-vitaminer som kan motverka betakarotenets effekter
   – Däremot bör rökarna och tidigare rökare inte använda några kosttillskott med betakaroten.
   http://www.riskbruk.se/default.aspx?id=7889

 12. Hej!
  Och tack för en fantastisk blogg! Ärlig och rolig!
  Jag undrar om det går att äta vitaminerna trots att jag äter sertralin, 75 mg/dag.
  Sköt om dig!
  Mvh,
  Jennifer

 13. Ja nu måste jag också lämna en kommentar…
  Jag är en fembarnsmamma som tog bort ett födelsemärke med malign melanom i för fem år sedan som dessutom var ärftligt (min mamma gick bort i det vid 44 års ålder) Jag fick stränga order om att helt undvika solen och det är ju egentligen en självklarhet tycker man, men jag har alltid älskat att vistas i solen och haft mycket lätt att bli brun så det var en stor sorg för mig. Men när du började sälja dina betakaroten så köpte jag direkt och jag kan bara säga att de är helt fantastiska. Jag är lika brun i år som jag alltid var före min diagnos. Så jag kan verkligen rekommendera dem till andra som inte får toksola längre.
  Mitt hår har också förändrats till det bättre, det har blivit tunnare efter de tre sista graviditeterna och aldrig riktigt ”kommit igen” men nu både ser och känner jag skillnad.
  Tack Magdalena för dessa kapslar och tack också för den bästa bloggen någonsin.❤️
  Kram Åsa

 14. Kan bara hålla med ang kommentarerna, får ofta frågan om jag varit utomlands! tyvärr måste jag svara nej, har haft lika lite sol som alla andra men äter dina tabletter, så visst blir det skillnad.

 15. NU ska jag göra slag i saken å testa ( måste). Tuggar diverse kosttillskott för att undvika vara helt flintis, blind, tappa naglar m haha.
  Skämt åsido har begränsat upptag av vitaminer och mineraler efter lyckad GBP. Vilket jag ska skämmas för enligt gemene man eftersom jag FUSKAT med viktnedgång.
  Tidigare hade jag symtom och sjukdomar som jag medicinerade för pg a övervikt. Nu har jag normal vikt vilket inte innebär hämningslöst frossande utan noggrann måltidsplanering, göra matlådor och promenera! Sant är att hade jag gjort det tidigare hade jag inte ätit mig till övervikt….
  Lika lycklig som jag är att blivit av med vällevnadssymtomen så har jag förlorat ”naglar”, ögonfransar, HÅRET framförallt på vägen eftersom inte kroppen har begränsat upptag av vitaminer och mineraler.
  Så NU fan ska jag testa.
  Tack för en rolig blogg! Du är öppen och rolig utan att förloa i trovärdighet. Du beskriver vardagen på pricken med skit i hörnorna, businessmen, livliga barn, tidsbrist och multitasking mum 🙂
  Kram

 16. Jag får huvudvärk av tabletterna. Gav det två veckor sedan slutade jag och huvudvärken försvann igen. Surt. Hur länge ska man testa innan kroppen vänjer sig? Vill också bli brun

 17. Detta låter spännande. Måste prova. Kan man äta dessa om jag tar Levaxin?
  Tack för en fin blogg! Lisen

 18. Hej 🙂
  Jag har en fråga angående dina tabletter som även tar fram pigmenten å hjäper till med brännan 🙂 jag har pigmentflävkar i ansiktet sedan graviditeter , kommer även de att förstärkas ? Tack för en underbar blogg
  Mvh Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..