Hemmadag i Ystad

Regn och rusk.
Glass och pyjamsdag i huset. Thaimat och berg av tvätt.

LoLo babba shoff shoff


Tristan tog tåget till sin pappa i morse. Saknar honom redan❤️ Lance har börjat med sin träning igen.

Skönt med regndagar, man kan med gott samvete stanna hemma och slappa. Inte behöva rusa ut i solen och ner till stranden


Shit vad jag har väntat på dessa!!!
❤️ LOVE ❤️
Kom på posten idag. ONE TEASPOON från LAVENDETTACLOTHING

Har inte testa dem ännu, men är helt säker på att jag kommer bo i dem hela sensommaren och hösten. De har varit helt slut, men äntligen kom det in ett gäng nya i webbutiken hos Mich


Trött, vet inte om det är vädret eller om jag håller på att bli förkyld. Klias i ögonen, snorig och lite nysig. Kanske allergisk?

Lo har fått en jäkla svinkoppa i pannan igen. Varför ger sig inte skiten. Smörjer in den, men kan ge mig sjutton på att han smittat mig. När jag vaknar upp imorgon kommer jag ha en stor vidrig köttros på nästippen

Har du någon semester kvar. Min tar slut på söndag. Sen är det ful fart! Inspelningar och annat kul.

Det VAR en fin ljusbricka. Nu är den förstörd, plockad i små delar


Allt ska saboteras…


Någon frågade hur det gick till när jag
demonstrerade ALL IN ONE hos LIFE…?

”Visar du hur man sväljer dem eller?”
Vet inte om det var menat ironiskt eller lustigt?

Att demonstrera innebär att jag möter kunder, berättar om innehållet. Pratar om resultat och vad tabletterna är bra för. Att träffa ER är nog det de mest går ut på. Tycker jag är Ddet absolut roligast


Skavsår från helvetet. Får inte glömma att köpa compid plåster

Vidrigt! Får ha flip-flops resten av veckan

Hela hälen bultar, blir inga klackar för mig på Gotland…

Vad ska du göra i helgen som kommer?
Filip ska köra bilar till Gotland, jag ska jobba i butik och göra ett  TV-inslag…
OM vi får någon tid över, kanske vi hinner säga hej till några vänner. Hoppas

Kram och på återseende ❤️

 1. Hej! Vill bara börja me att säga att jag ÄLSKAR din blogg! Skrattar i bland så tårarna sprutar❤️ Sen har jag en fråga om dina tab. Jag har köpt den första och undrar om MSN kan äta båda två samtidigt? Många kramar Isabelle

  1. Tack fina!! Du gjorde min dag❤️ absolut, det går jättebra…

 2. Köp skavaårspkåster – men kom ihåg att ta av det varje natt!!!!! Min syster fick ett litet skavsår, satte på skavsårsplåster & lät de sitta tills det trillade av (som det står att man ska göra) Hon fick akut blodförgiftning pga det och höll på att dö.

 3. Hej! Jag hoppas att solen tittar fram v.31-33. Då börjar mina semesterveckor . Men visst är det härligt att tillbringa någon dag och se filmer och mysa om det regnar. Inget dåligt samvete då. Men iofs är det skönt att bara vara.. vare sig det är sol eller inte. Kram på dig ❤

 4. Anni skriver:

  När ska du till Göteborg och vilken life butik? Inte för jag kommer våga komma fram till dig men ändå

  1. Emma skriver:

   Hahahaha. Vad gulligt!
   (Jag skulle inte heller våga gå fram)

 5. Akta dig så du inte blir smittad av svinkoppor i skavsåret! Vet en som blev det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..