Skön söndag…

Jag har mött så många härliga människor här i Båstad. Varje gång du/ni kommer fram och ger mig en kram, blir jag glad. RIKTIGT hjärtligt glad


Middag med en massa härliga vänner igårkväll. Papas och sen lite bubbel på Strand. Sent men relativt städat

Hannahs underbara svägerska Pernilla hängde på oss ut i natten

Sen träffade jag på den här sköna bönan på Ica


Det spöregnar. Sitter på innergården med en kopp kaffe. Trött. Det har varit några riktigt intensiva men roliga dagar.

Imorgon åker vi hem till Ystad. Barnen har haft det fantastiskt! Så mycket roligt att göra. Tennis. Aktiviteter. Stranden…

I förgår var jag och hälsade på ett skyddat boende för kvinnor. Jag signerade böcker och fick träffa massor av tuffa kvinnor som tagit steget att lämna. Beundransvärt! Modiga, starka kvinnor som tagit sig ur år av psykisk och fysisk misshandel.

En blandad helg. DJUPT, lågt, högt och flamsigt.

Massor av er har jag träffat i Båstad.
Den här donnan bjöd mig på hotshot!
Hon vet vad en Graafsyster älskar hehe ❤️

 1. Nånting är fel, för ingen uppdatering sker. Eller är det två dagar mellan dina inlägg? Trist i så fall.

 2. Biggan skriver:

  Varför sensureras mina kommentarer bort. Jag ser att de kommer in sen finns de aldrig med i kommenteringsfälten. Jag har bara skrivit snälla saker vad jag kommer ihåg 🙁

  1. Det är ingens fel. Vissa slukas i något konstigt filter?? Slumpmässigt. Jag har ett helt öppet kommentarsfält. Jag kan hitta spam’ade och bortsorterade kommentarer, men bara från min gamla samsung/ brukar gå in titt som tätt och ticka tillbaks dem. Konstigt. I know

 3. Anne skriver:

  Hej Maggan. Har precis läst din bok. Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Jag va rädd när jag läste den, grät och höll på att spy. Så stark du har varit. Stackars dig. Och Isak finns inga ord. Jag önskar dig allt gott i livet kramAnne

 4. Anne skriver:

  Hej Maggan. Har precis läst din bok. Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Jag va rädd när jag läste den, grät och höll på att spy. Så stark du har varit. Stackars dig. Och Isak finns inga ord. Jag önskar dig allt gott i livet kramAnne

 5. Anna skriver:

  Vi befinner oss i Ystad på semester nu. Vad får vi inte missa när vi är här? Barnfamiljer med barn i åldrarna 1-6. Plus ett antal vuxna såklart.

  1. Fritidsbarens köttbullar och wienerbröd

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..