Båstad och LIFE

Skit inte i mig nu tanter! 

Så jag måste stå där med skägget i brevlådan. Hehe

LIFE i BÅSTAD på Köpmansgatan 68 och demonstrera mina ALL IN ONE BEAUTY

Vi är framme. Jag körde igårkväll med alla barnen, hade tänkt köra i dag, men ångrade mig i sista sekund (Skönt nu)


Filip och Autoropa har ett showroom här, och vi bor i en lägenhet precis ovanför. Mycket människor, musik och motorljud.


Lite trångt, men finns det hjärterum finns det stjärterum


Otroligt bra läge, centralt och snyggt.


Svullen. Kunde knappt öppna ögonen imorse. Det kommer bli varmt idag. Skit!!

Hade för MIN skull hoppas på regn. Nu kommer säkert alla hänga på stranden eller tennisen.

Jag vill ju ha alla i hela Båstad till mig


Äta tandkräm, får jag inte?  Blir jag rosenrasande.

Det går inte att ha honom någonstans här. Tar man ner honom på innergården/showroomet KASTAR han sten på alla bilarn (inte uppskattat)

Nu ska jag göra mig iordning. Vete’katten vad jag ska ha på mig idag. Har massor. Men när det väl gäller har man ingenting?? Visst är det konstigt.

Det är som om kroppen formar om sig varje gång man ska ta på sig något. De som satt skönt igår, sitter plötsligt tight idag.

Var på HM för att köpa jeans i veckan

Hag har haft storlek 38 i hela livet (någongång 36)

Storlek 40 i jeans fick jag inte över låren??????

Skjorta, var jag tvungen att ta i storlek 42

Det gör mig inget. Men frågan är, har HM ändrat storlekarna eller ÄR DET JAG?

På riktigt. Jag tror att de har börjar göra sina kläder mindre. 

Kan de ”ha gjort en Abercrombie” små storlekar för att jaga bort oss lite större.


Försöker öva Louie att titta på film. Måste sminka mig utan att hämta ner honom från taket.
Vi syns sen hoppas jag ❤️

 1. T skriver:

  Husdjurens hemliga liv, doris, i drömmarnas trädgård, telletubbies

 2. Mari skriver:

  Många klagar på H&m:s storlekar att man måste ta flera stl större än innan. Så du är inte ensam om att undra

 3. Ullis skriver:

  Var o skulle köpa avslutningskläder med barnen.
  Sonen, pinnsmal, hittade direkt kläder på H&M.
  Dottern, något kraftig, dock ej tjock, provade klänningar i sjuttioelva olika varianter o olika butiker.
  Hittade till slut en på Kappahl, i str 46!! SÅ stor är hon faktiskt inte!
  Kan i vanliga fall ha str M, i vissa fall L!
  Och en L på H&M är ju ungefär samma som en S på Lindex, helt galet.
  Finns det ingen standard?
  Och apropå lillen, vi har en 16-månaders här hemma nu.
  H*n är på ALLT! Och ska dessutom inte gå och lägga sig på kvällen, kanske runt 22-tiden. Gaahh..

  1. Ullis, men så sjukt att storlek 46 är det enda som passar!!
   I USA är det ännu värre. Här har man ändrat storlekarna till minimala senaste två åren bara och numera är det bara L och XL som passar för mig. Ocg jag är i måtten exakt samma som för fem år sen, så det kan inte vara att jag bara förtränger att jag gått upp i vikt. På trosor kan jag ärligt inte ha en enda annan storlek än XL och då har jag inte stor rumpa. Min kropp ser ut som Magdalenas ungefär. Såååå… det är saker som är galet inom modeindustrin helt enkelt.

   Jag tycker det vore sjukt kul om magdalena kunde göra ett experiment och gå runt till olika affärer och prova kläder och se om storlekarna är normala eller inte! Som en wallraffande journalist 🙂 och testa kläderna på de stora kedjorna i Sverige och sportmärkena och sen blogga om vad som hände! Det är ju en stor grej att avslöja att modeindustrin ärligt förstör för folk genom att ändra storlekar. Man blir ju både förvirrad, förbannad och deprimerad när man tror man blivit en flodhäst

 4. Niko skriver:

  Låter som at din Louie och min Liv är exakta kopior av varandra Fyfarao! Hon suger musten ur mig den lilla rackaren. Hon är inte still en sekund, vägrar titta på film, spela tittutspel på telefon, skriker om hon inte får som hon vill(blir vansinnig), klättrar, ska bäras, mammig. Menvärldens charmigaste onge❤️ 1 år och 2 månader är hon, och storasyster är 4 år. Jäklar, jag vet att jag lever.

  Jag har lixom helt gett upp att det är sommar stanna inne är lika bra, eftersom hon vägrarpka vagn och jag orkar inte bära på henne för hon bara skruvar på sig, och när hon får gå själv springer hon bara åt fel håll(oreservera gärna åt motsatt håll storasyster, och storasyster ett håll vi inte ska mot Hahaha)

  Det är fantastiskt att ha barn

 5. Maria skriver:

  Hej! Jag tycker HMs strl är precis på samma sätt de alltid varit. Köper via nätet eftersom jag ”kan” storlekarna..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..