Simskola och avslutning

Idag var en stor dag!

Avslutningsfest på simskolan. Gud va stolt jag är!!


Magnus som körde ner igår för att hänga lite med killarna följde med.


Linn och Filips mamma Carin


Stolt mamma, stolt barn

Linns sambo Freddie


Lika som bär idag (kläderna alltså)


Sköna sommarskor med inbyggd liten klack från ELSALEONIE


Lance och Filip steker…


Tur till hamnen


Lance och lilla Sten. Vilken glädje när de återförenades

Ps ska köpa ny hjälm


Promenad på stan. Svullen är bara förnamnet. 8 kilo har jag lagt på mig sedan 3 veckor hoho!! Hur kan det gå så fort??


Bortskämda ungar fick presenter av Anna


Barnen ska klippas..

Jag ska investera i en borsteDet hör skullle ja vilja se….

På återseende ❤️

 1. Hej! Vi såg att du sett en affisch om Alice i Undelandet och ville bara informera om att årets föreställning är Lilla Sjöjungfrun. Alice är endast en extra föreställning där sommarteaterns barn under 10 år för möjlighet att stå på scen. Ni är självklar välkomna på båda föreställningarna, men vill ni se vår stora satsning så är det Lilla Sjöjungfrun. Hoppas ni får tid att komma och titta!

  Med vänlig hälsning,
  Sommarteatern

 2. I natt hände det även mig! Två poliser kom med samma fasansfulla besked till mig som du fick. Har ofta undrat hur du överlevde. Nu känns det som jag inte kommer fixa detta. Jag kan ju inte begrava mitt barn. Jag är förkrossad och det är svår att andas.

  1. Fina Petra. Mina tankar går till dig. Sov, gråt, skrik…. Du kommer fixa det. Tiden läker inga sår. Tiden lär dig att leva med saknaden. Kärlek❤️

  2. ❤❤ styrkekramar till dig men ta hjälp be om hjälp och låt känslorna komma ut. Du klarar det även om det inte känns så nu

  3. Petra, har tänkt på dig idag. Är själv mamma till tonåringar och det besked du nu fått är ju det man alltid är rädd att få. Styrkekramar till dig o de dina.

  4. Åtminstone Magdalena, kan på djupet fullt ut förstå och känna din förtvivlan och sorg just nu. Du kan lita på att hon vet hur man på bästa möjliga sätt trots allt kan leva vidare utan att ge upp. Kram <3

  5. All kärlek och alla tankar till dig Petra <3
   Jag vet hur det är att få detta besked, det mest hemska som kan hända.
   Det finns två grupper ( och föreningar) på Fb som du kan söka dig till:
   VSFB-vi som förlorat barn, och FEBE. Där inne får du stöd dygnet runt och allt som skrivs stannar där.
   Kramar om dig/ Jeanette

 3. Hej Magdalena!
  Såg dig på matfestivalen i Ystad idag, men ville inte störa dig och din familj på semestern. Ville bara säga att du har världens bästa blogg! Tack för att vi får följa dig!! Kram kram

 4. Hej fina fina maggan jag har en bebis hemma som fyller 1 om en vecka o hon är fruktansvärt åksjuk i bilen . Är så trött på detta o tycker synd om henne. Kom ihåg att du hade samma problem med din lilla? Vad får han innan bilresan? O är de recept belagt? Lätt o få utskrivet till lillaN? Stor vam kram finaste du ❤

 5. Hej! Det är första gången jag skriver här. Det är så att jag och min familj ska campa med vår husvagn närheten av Ystad måndag-fredag. Har du några tips på vad man kan göra i Ystad? Några sevärdigheter? Vi bor i Östra Ljungby (klippans kommun) 3 mil från Helsingborg. Vi har bara varit i Ystad 1 dag för ca 3 år sen.
  Vänliga hälsningar
  Janet Berg

 6. Ett tips kring supervattensvullen är stt hålla sig borta från kranvatten ett längre tag.

  Eftersom det är fluor i svenskt kranvatten så samlar man sinnessjuka mängder vatten från fluoret om man är känslig. Speciellt i ansiktet runt ögonen. Så testa att köpa hem vatten på flaska och även att koka kaffe på osv. Det blir dyrt men samtidigt är det sjukt jobbigt med liksom plötsligt vattenexplosion i kroppen sv fluoret. Man kan bli överkänslig mot fluor ganska plötsligt så det är inget du behöver ha upplevt hela livet. Och detta är inte fluor i tandkräm. Utan det fluor som finns tillsatt i kranvattnet i Sverige. Många är överkänsliga och blir extremt svullna utan att förstå varför. För mig var det så i tio år. Tills jag flyttade till New York där kranvattnet inte ens går att dricka för det är så mycket fluor att det smakat metalliskt Lch ingen kan dricka det. Och när jag då slutade helt med fluorerat vatten så försvann svullnaden permanent. Ett hett tips 😉 för det kan handla om uppåt 10 kg i vatten i kroppen av fluoret i kranvattnet! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..