Havet, wrestling och räkpill

En dag vid havet…

En tupplur


Räkpill på rökeriet


Fotboll i hamnen


Wrestling med publik


Vilken dag…  


Charlie har inte en chans mot sin bror


Snart kommer Lancelot och hämtar Sten. Kommer sakna honom….

Jag har erbjudit mig att hjälpa till när det behövs. Det är ju oxå bra att småhundar får vara runt barnen, så de inte blir så njäbbiga (får skylla på det)


Nu ska det här lilla monstret sova, sen tänkte jag grill lite kyckling.

Innegården är vindstilla och helt magisk på kvällarna

Kram på er❤️

 1. hej härliga familjen…..vi ska ner till ystads saltsjöbad fre-sö om två v…..kan du rekommendera några restauranger,sevärdheter utanför hotellet……eller kanske kan äta en god middag hos er ha ha…..har varit i ystad en gång på vintertid så nu behövs det tips…..lö ska vi till mandelmanns gård….sååååå häftigt koncept….men annars är inget bokat…..

  1. Samma för mig. Jag har aldrig sett en enda kommentar som jag skrivit.
   Och jag har bara skrivit snälla kommentarer. Inte ofta heller, några stycken bara.
   Lite snopet kan jag tycka.
   Och inga emojies har jag skrivit.

 2. Man njuter av dom härliga kvällarna <3 Vilken liten sötnos ni fått ta hand om 🙂 Vi ska hämta en liten valp med i slutet av juli och jag längtar, en bulldog tjej <3
  Hoppas du får en toppen dag.

 3. Alltså, den hunden, såååååå söt. Goa killar du har! Huset ni har i Ystad ser så mysigt ut o vilken innergård, ha en härlig semester.
  Kram

 4. Har du slutat posta inlägg från blogg mm på facebook? Tyckte det var så bra att hålla koll där och se om du skrivit något nytt

 5. Hej fina du. Sitter och lyssnar på din bok just nu i Skåne. Mitt perfekta liv. Måste bara skriva och säga att jag skrattar och tårar rinner. Helt underbart början på min semester. Kramiz . Cecilia

 6. Är inte din Lance på ”träningsresa ”……..,. eller han kanske kopplar det med alkohol som vodka med sin kompis och är full på en av sina socialamedier. …….är inte han bara 16 år? Menar inget illa men ser lite konstigt ut

 7. Till Sofia ovan: Vad är detta för kommentar?? Blir förvånad och verkligen upprörd när jag läser detta. Har du inget annat roligt för dig en härlig sommar kväll som denna ? Skriv ett mail till dig själv i stället. Sorry Maggan men jag blev bara så förbannad över denna kommentar att jag behövde skriva lite.

  1. Frågan är väl vad du själv gör en solig sommar dag mer än att reta dig på andra. Koppla ner och koppla av själv. Att bli upprörd över småsaker är inte sunt. Glad sommar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..