Havet, wrestling och räkpill

En dag vid havet…

En tupplur


Räkpill på rökeriet


Fotboll i hamnen


Wrestling med publik


Vilken dag…  


Charlie har inte en chans mot sin bror


Snart kommer Lancelot och hämtar Sten. Kommer sakna honom….

Jag har erbjudit mig att hjälpa till när det behövs. Det är ju oxå bra att småhundar får vara runt barnen, så de inte blir så njäbbiga (får skylla på det)


Nu ska det här lilla monstret sova, sen tänkte jag grill lite kyckling.

Innegården är vindstilla och helt magisk på kvällarna

Kram på er❤️

 1. Till Sofia ovan: Vad är detta för kommentar?? Blir förvånad och verkligen upprörd när jag läser detta. Har du inget annat roligt för dig en härlig sommar kväll som denna ? Skriv ett mail till dig själv i stället. Sorry Maggan men jag blev bara så förbannad över denna kommentar att jag behövde skriva lite.

  1. H skriver:

   Frågan är väl vad du själv gör en solig sommar dag mer än att reta dig på andra. Koppla ner och koppla av själv. Att bli upprörd över småsaker är inte sunt. Glad sommar

 2. Sofia skriver:

  Är inte din Lance på ”träningsresa ”……..,. eller han kanske kopplar det med alkohol som vodka med sin kompis och är full på en av sina socialamedier. …….är inte han bara 16 år? Menar inget illa men ser lite konstigt ut

 3. Hej fina du. Sitter och lyssnar på din bok just nu i Skåne. Mitt perfekta liv. Måste bara skriva och säga att jag skrattar och tårar rinner. Helt underbart början på min semester. Kramiz . Cecilia

 4. Sophie skriver:

  Vilken härlig dag, och vilken sötnos till hund.

 5. Katja skriver:

  Åh, vilken grym brottare lillpöjken är! Haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..