Rövarfasoner och smågangsters

Självklart tog det nästan en timma att få väskan på flygplatsen. Missade två tåg.

Nu sitter jag som en jävla kärring på HYLLIE station och fräser/väser/skriker åt ungdomsgäng. 

Jag fullständigt rasar, tappar det helt när jag ser hur gängen driver/stryker omkring, sparkar på saker, skriker och saboterar rulltrappor mm

-VA DET DÄR nödvändigt era JÄVLA ligister!! Visa lite respekt era vidriga små grisar. Rövarfasoner är va det är! Kickers i träningsoveraller sprattlande ben och käppar upp i röven? Har ni nte fått någon uppfostran av eran mamma??!!

(Spänner blicken i dem i skrivandets stund och hytte med näven)

Kommer kanske åka på stryk, eller bli puttad ner på spåret. Hehe

Jag kan INTE vara tyst. Jag måste skärpa mig i denna NU farliga värld.


Unnar mig en påse chips plus lite annat snask. 

Ska jag bli knivhuggen eller skjuten i benen här i Malmö så ska jag vara åtminstone bli det när jag är mätt och glad

 1. Lina skriver:

  Skönt att det är mer än jag som vågar fräsa till! Bara på dom!
  Smart att ladda med lite mat i magen om att ifall…..det är långa väntetider på akuten.
  Kram

 2. Anna skriver:

  Heja dig Maggan, men va rädd om dig. jag är lika dan,kan inte acceptera att folk inte har resperkt. jobbar ute i larm patrull om nätterna i Gbg, men har fått backa o lära mig att nödvändigt vara tyst…för stor fara. men det förundrar mig, även om det sker kriminella handlingar ,misshandel ,försäljning eller annat så väljer folk att vara tysta o vända på huvudet. hemskt!!! kram till dig o din styrka o din superbra blogg

 3. Lena skriver:

  Tack Magdalena för att du bjuder på dig själv och på många Goa skratt:)

 4. Hej!
  Man kan fundera över var finns föräldrarna o vilken uppfostran har dessa ungdomar/fått misstänker att ånga är under 18 år. Skönt att du klarade dig.
  En fråga var det en vanlig kväll eller var de på väg till någonting? festival eller dylikt?
  Tack för en bra blogg läser varje dag,
  Kram Birgitta S

 5. Anna skriver:

  Haha du är ju bara för skön du

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..