ANNONS

Tvångstankar

/

Lugn kväll igår. Skönt häng på balkongen och en god Milanese på kalv och gräddpasta. Det regnade lite igårkväll. Skönt! Det är oerhört kvavt och fuktigt 


En mysig kvällspromenad vid vattnet.

Hotellet är magiskt. Lite mindre, mycket detaljer, blommor, och väldigt proffsig personal. Det enda lite tråkiga är att gästerna som bor här drar ner upplevelsen en smula.

Stuck’up surjävlar. Nästan bara äldre par. Fullbokat. Alla är sura, otrevlig, möter inte blick, och  ser ut som om någon dött. Det kan verkligen provocera mig när människor inte säger tack, bara fnyser om man håller upp en dörr tex. De är otrevliga mot personalen och sitter bara tysta och stirrar ut i luften.


Jag börjar få vidriga tvångstankar. Slita ut en tampong och daska den i huvudet på den fisförnäma kärringen vid bordet framför oss på frukosten. Skrika kuk och göra bomben i poolen. Väcka dessa halvdöda snobbar till liv. Lev!! Le! Skratta, njut. Bjud på ett  ”good morning” i hissen

 Något litet kommer jag göra snart. Filip är rädd. Han ser det i min blick. Jävulskap. Bus. Okontrollerat och impulsivt.

Nu har jag ju ingen tampong. Och det hade kanske varit liiite magstarkt? Men ställa mig upp och släppa en högljudd fjärt i matsalen? Det är väl ganska lindrigt och oskyldigt? Filip skakar bara på huvudet stackaren.

Vill du ha ett kul liv, har du valt att gifta dig med en fullständig galning? Ja då får man faktiskt räkna med sånt här. Det ingår liksom i paketet.


En liten kaffe, ett dopp, min bok och lite sol.  

Kram på er härliga vänner!!

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00