ANNONS
Integritet på Tailsweep

Armband och rush till toan

/

Nu äter vi lunch..

Massor av pasta. En väldigt mycket bättre söndag helt enkelt. Solen skiner. Det skulle ha regnat idag? Men det gör det inte…


Fick ”äta upp” att jag retade mig på gästerna här imorse. Fick akut magknip vid poolen. Jag har aldrig knipa mina skinkor så hårt. Jag skakade, kallsvettas. Höll ordagrant på att skita ner mig i bikinin. Vilken syn hade de inte varit?? Då hade jag nog täppt till fågelholkarna

Fruktansvärt…. Som tur hann jag upp på rummet. 

Massage har jag oxå fått. Ingen knådmassage, utan mer en lätt smekning. Jag gillar hård och uppfriskande massage. Det ska näääästan ta ont.


Hur härligt ser inte det här ut?


Ananascarpaccio, glass på mild ost och jordbubbarPratar med barn i telefon. Alla mår bra och har haft en fin helg….


Solar

Märker enorm skillnad på brännan. Den är djupare och mer guldig efter att jag började äta mina ALLINONE BEAUTY 


Gillar du armbandet?

Det är Lance som ligger bakom märket. Snygga, finns i metall, pärlor, olika färger. Han har köpt in sig i företaget. De är några barndomskamrater från Sigtuna som gör dem för hand på sina pojkrum. FANTASTISKA!! Drivna killar, värda att stöttas

Syrran har fått samma som mig fast i silver. Du kan hitta din favorit HÄR!!


Kram på er och tack för att ni förgyller mitt liv med eran närvaro❤️

15

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00