Gasthaus Bodenalpe Lech

Berg, ängar, alla känner alla, en smekande och varm sommarbris. Fantastisk mat. Skratt, anekdoter.

Ägaren steker köttet på en grill utomhus

Den här restaurangen, och detta matminne är en av mina top 10 i livet KANSKE 5

Så toppklass men ändå relax, grymt!


Vegetarisk lever med sockerstekta äpplen.


Kantareller, ostgratinerad SPÄZLE (älskar) och jag älskar de små råa köttisarna på frukostbordet, zviebelwurst (Tack Susal för namnet) mör entrecote och pepparsås.

MATPORR I ALPERNA


Middag med legenden och dubbla OS-mästaren i störtlopp Egon Zimmermann


Vilken snygg-gubbe!!!

70++ Blick, charmen, vilken smart och  karismatisk man. Helt underbar! Vilken stjärna. Vilken sportens hjälte på sin tid 

(Låter ju nästan nästan lite gubbkär hehe)


Mycket PIGGARE och smärtare än den äldre mannen/Skånegubben jag reser med. Snark! 

Lite bus, godis och ett glas vin på balkongen ensam. Filip-fjonk-pippo-strumpVD snarkar på stolen bredvid. 

När mörkret smugit sig på, reser sig bergen som stora svarta skuggor. Det känns lite som ”the shinning” twin peaks” forsen mullrar och himlen klar och fylld av brinnande stjärnor.

Silla-frukost imorgon. Sen fick vi tips av fina Kristina om att sticka till södra Schweiz  Tessin… Vi kör nog på det! Låter fantastisk (tack för tipsen)

Önskar dig en glad midsommar i förskott!❤️

 1. Så härligt ni har de ❤❤Ni är såå häftiga som vågar lämna barnen ❤Vi gör de inte Men njuter av att se hur bra ni har kramar i massor från en 9 barns mamma ❤❤❤

  1. Charlotte! ” Vågar” lämna barnen? Vad jag fattar det som är de hos trygga människor och då vågar man väl lämna sina barn? Du kanske har många väldigt små barn som kanske är lite mammiga o pappiga o då vågar man kanske inte lämna bort dem med risk för att barnen blir ledsna, bråkiga o bara vill hem.

  2. Åh Charlotte vad dina barn missar upplevelsen att få vara någon annanstans, tillsammans med människor som gör roliga saker med dom på ett annat vis än mamma o pappa.

  3. Vågar lämna barnen? Det är ju inte så att man får medalj för att man är med sina barn 24-7 . Jag tycker stt man t om blir lite bättre förälder när man tar lite semester utan sina barn ibland och dessutom så viktigt och härligt för relationen. Pröva vetja☺️

 2. Hihihihi , du kör slut på stackars Filip. Han orkar inte med ditt tempo!Du får ta över ratten lite så han får vila…..!Hur som helst ha en fortsatt härlig resa o njut av den barnfria tillvaron! Lev vuxenliv

 3. Spätzle är min favorit!!! Nästan lite godare än pasta. Min mormor är från Tyskland så det är så mycket barndomsminnen för mig. Förra året bilade vi till Italien och den bästa maten åt vi i Österrike !!!! Asså italiensk mat i all ära, men riktig tyrolermat är to die for!
  Ha en underbar fortsatt semester! Du är bara bäst!!
  Kram

 4. Lugano, Ascona, Bellinzona måste ni besöka i italienska delen av Schweiz. Lago di Maggiore, Cernobbio o Como är också sevärt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..