Öron, lookalikes och kattmatsandedräkt

Älskar er! Tack för all kärlek! 

Jepp jag kommer fortsätta med oförargligt bus (Ska dra ner på det lite) Få fismage och föda kineser ibland bara. Skitsamma, som ni säger. Det är surisarna man lägger på minnet. Inte alla glada skrattgubbar tyvärr…..

Kommer kanske hoppa över studentflaket med Sophie på onsdag. Trist! Men jag orkar inte med alla moralpinnar och surpuppor som tycker det är omoget. 


-Vi tar en selfie killar!!!


-Jaaaaa mamma! Men kan du ha munnen stängd. Den luktar äckligt, JÄTTE äckligt….

Den tjocka saken bredvid är ett monster. Jag vet inte vad som pågår i hans huvud?! Men något jävulskt är det. Ett evigt flin. Uppe hela nätterna. Inatt grät jag. Mellan 1-5 har han vaknat och grejat var 10 minut

Hans nya grej är att stångas. Han stället sig upp och försöker landa panna mot panna, med all kraft som går. Skallningar som KOMMER knäcka näsben eller pannben inom kort.

Äta vill han oxå. Gud nåde den som rör hans mat


Filip är arg på mig oxå. Riktigt sur. 

-RAAAACHDERA BILDEN PÅ INSTAGRAM. Den som är på mannen med toont hårshfäste och rouusa skjorta!! Han som dansar… 

Bakrunden: Jag hittade en främling på NIKKI beach som påminde om en ”yngre lite rödlättare, skalligare Filip” skoja lite tänkte jag

Nackdelen var att folk inte riktigt förstod att det INTE var Filip….

Folk har ringt, kunder, kollegor och frågat om han verkligen hinner till jobbmötena när han är på spritfest i Spanien.


Det blev fel!! Inte alla förstod att det inte var Filip. My fault. Ibland misslyckas man med humor. 

Det är INTE Filip på bilderna. Han var på sitt jobb. Seriös och hårt arbetandes.

ALLTSÅ INTE FILIP PÅ BILDERNA. Han var på sitt jobb…..


Ensamfrukost, går igenom lite mail och jobb. USCH, jag ligger efter med så mycket.

Öronen prasslar och knakar som om jag har sockerdricka i dem.

Svetten dryper! Jag ska nog sluta med min psykmedicin, fixar inte svettningarna. Jag får panik av alla trista biverkningar. Man ska ju inte få ångest på morgonen ÖVER ATT MAN SKA TA ÅNGEST TABLETTER? Ja du hör ju själv hur knasigt det låter.

Nu mina vänner ska jag träffa en jobbpartner. Prata lite strategi och framtid.

(Kan tyvärr inte ha med hela ansiktet idag. Måste vakna först)


Ps denna fina teckning talar väl lite om nutiden. Hur våra barn uppfattar oss vuxna


Vi syns lite senare x
Megakram ❤️

 1. Mex skriver:

  Jag stampar som Louie då jag är frusterad eller förbannad och jag är ändå 57=) Ta studenten vettja! om jag bodde i Sthlm skulle jag stå efter vägen och kasta risgryn eller nåt

 2. Lisen skriver:

  Jag tänkte , när jag så bilderna på Filips look-a-like , att det hade inte min man gillat. Men det är vi. Jag tyckte det var roligt. Och härligt att se dina bilder som du lägger upp . Din humor är så underhållande.

 3. Testar här istället. Hur mycket (på ett ungefär) får bönderna betalt för exempelvis 1 kg färdigproducerat kaffe som vi köper i vår butik?

 4. Hannah skriver:

  Jag som önskade att du var min kompis och att jag kunde vara med på ert studentflak när jag läste om det. Tyckte det var en toppen idé.

 5. Sanna skriver:

  Men guuuuuuuuuud jag dööööööööör!! Sluta aldrig bloggaDu förgyller våra liv!!! Trodde till hundra att det var Filip, tänkte att ” va fan,va det inte en tjejresa”Klart som skam att du ska åka flak!! Älskar dig och din vardag! Hög igenkänningsfaktorJag är precis likadan!
  Kraaaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..