Reflektion

En stilla reflektion i sängen. Öroninflammation har jag fått och bihålorna värker.

Det är ca 270.326 människor som har varit inne här under de senaste dagarna. 

Jag försöker bjuda på mig själv, skoja, busa. Vara allvarlig, transparent. Sörja, glädjas.  Bjuda in ER ALLA i min privata sfär. Ni får lära känna mina vänner. Känna mitt hjärta, ibland personligt, ibland kanske för privat. Ni fick ju tillochmed vara med på min förlossning? Två av dem

 Jag hade inte behövt skriva något alls. Jag hade bestämt och kärleksfullt kunnat stänga igen dörren till mitt liv. 

Hur kan du fråga om biverkningar på bloggen/fråga din läkare, googla istället för att prata med oss! Dina kläder är dyra!!/hur vågar du säga att din tunika är billig???? Dricker du vin när du har 5 barn? På din lediga tjejhelg???? Skojar du om att du föder en kines? Hur kan du jobba så mycket med 5 barn? Hur kan du vara ledig så mycket med 5 barn??? Löshår/inte löshår? Diskriminering!! Alla dina vänninor är blonda? Är du RASIST?? Du gillar dina små bröst? Du FÖROLÄMPAR oss med stora bröst!! Hur kan du vara i solen? Du är en dålig förebild! Folk får cancer!!! Ser jag cigaretter i bakrunden på bilden?? Röker du? Håliga jeans?? Du skämmer ut dina barn? Studentflak? Du är en knäpp alkolist! Du blockade mig från instagram? Är du en antidepresiv manodepressiv galning med humörsproblem. Du skämmer ut Filip och hans familj med dina grimaser!!!!! Åker du på tjejhelg TVÅ HELA GÅNGER under våren??? Soc borde ta dina barn??? Äter du på resturang dagen innan löning ditt svin?? Mina barn svälter? Varför skriver du lyckopiller?? Du förstör för alla som är sjuka på riktigt????? Hur kan du vilja åka på studentflak när du var på Drottninggatan? Fy faan vad risigt och hjärtlöst!!! Läxhjälp???? Fy faan din rika snobb, mina barn har inte det. Du säger att du jobbar? Vad är tv för jobb egentligen??? Det var DUUUU som satte dildon på statyn, du förolämpar ALLA barn i Sverige som blivit sexuellt utnyttjade. Bo i Spanien din lilla lyxsnärt?? Säger du att Sverige inte är tryggt längre! Rasist, rasist!!! Skojar du om skåningar. Jag är skåning och uppskattar INTE humorn. Du har allt råd att dricka champagne, jag har inte råd med mjölk!!!! Du ser galen ut. Vad har du fyllt ditt ansikte med? Vad fet du har blivit. Hela fejset fyllt av botox och fillers. Vilka vidriga och fula kompisar du har oxå. Äckliga kärringar. Sover bäbisen i eran säng?? Får han inte sova i eran säng? Hur kan du låta en 16åring träna mördarsport i Thailand. Fult med så markerade ögonbryn. FULT med ungdomskläder på en tant. Alkolås på din mobil. Skoja om fismage och kränka spanjorerna med att du ska föda barn

Jag sitter här i min stillhet? Inte sur eller uppretad. Bara ödmjukt nyfiken och fundersamt

Ska jag på riktigt göra om min blogg? 

Vad vill ni/du EGENTLIGEN  att jag ska skriva om. JAG ÄR VERKLIGEN ALLVARLIG NU (inget skoj eller något ”vi älskar dig Maggan tiggeri i kommentarerna)

Ska jag stänga ner bloggen helt. Skaffa filter. En egen fotograf som BARA tar fina bilder på mig och mina barn två gånger i veckan? Kanske mer mode, fina matbilder. 

Inga vinglas på bild, ingen mer BARNSLIG kiss och bajshumor. 

Jag behöver faktiskt inte blogga alls. Om ni inte vill det. Jag skulle faktiskt kunna sluta helt?

Njuta av stunden istället, skita i att slita upp mobilen för att ta en bild varje gång något kul händer. För att DU faktiskt ska få vara med i mitt liv. Jag bjussar på det.

Jag vet att jag får MASSOR av kärlek. Men ibland undrar jag. Är det värt det??

Är det värt att komma hem från en härlig tjejhelg och få skit. Bli nedtryckt i skorna och ifrågasatt?

Vad skulle du visa upp ur ditt liv, vad skulle du vara ärlig om. Berätta gärna. Vill så gärna få tips. Jag gör som ni vill. Vill ni ha ”vitt och fräsch? Då får ni vitt och fräsch.

Nu ska jag äta en morot. Cleanliiiiiiving. Åhhh nej förlåt! Då förolämpar jag alla tjockisar. Sen ska vi baks kakor, jogga. Nej jogga får jag inte göra. Få förolämpar jag alla i rullstol. Nej förlåt, jag menade rullstolsburna. Hihi ja ni hajar❤️
Puss och kram
Vad säger ni. Vore det inte ett rätt kul experiment. OM VI ALLA MED STORA BLOGGAR, SMÅ BLOGGAR OCH INSTAGRAM  STÄNGDE NER I EN VECKA?

Hur kul hade det varit? Nyfiken på vad människor skulle bevaka, störa sig på, förfäras, rasa, skratta och gråta över?

Vore det inte kul att se, alla katt-Ewor där ute, det hade nog blivit riktigt jävla tomt och tråkigt. Tror jag iallafall.

Vad säger ni? Är det inte en rätt vettig och kul idé?

Har fått ett fult svinkoppe’ärr på näsan (smörjer in den med 70) Stavat reflektion som reflexion.. Stava eller ta en snygg selfie kan jag inte ens ta.

Imorgon om jag mår bättre ska jag gå på ett tidigt bloggevent med syrran. Mutt-deo. Det kan bli spännande? 

 1. Om det stämmer alla de där kommentarerna blir jag fan mörkrädd!
  Jag tycker att du är fantastisk och du bjuder på dig själv i livets alla skeden! Jag älskar när du skriver ”tjocko” och liknande – små tjocka bebisar är det goaste som finns och samtidigt tänkte åtminstone jag förbjudna tankar när jag hade tre småbarn som vaknade varje natt och jag trodde jag skulle bli dum i huvudet (Lite störd är jag redan och det är jag stolt över!)
  Fortsätt att vara precis som du är och hur svårt det än kan vara – ignorera avundsjuka människor! Det är deras offerkoftor och bitterhet, det behöver inte du eller någon annan i sitt liv!

 2. S skriver:

  Hade jag bloggat hade jag visat upp allt roligt vi gör… allt från vinkvällar till parkhäng. Har dock inte så mycket roligt så jag skulle ej ha möjlighet att kunna fylla en hel blogg jobbet kan jag ej skriva om så om jag skulle bloggat hade det varit en torftig blogg med vardagligt innehåll

 3. Hej Magdalena
  Detta är första gången jag skriver fast jag läser din blogg nästan dagligen…Sluta aldrig att skriva,du är den mest kärleksfulla roliga skämtsammam ja listan
  Kan göras lång,vad jag vill säga är att jag älskar att
  läsa allt du skriver,även när du imiterar Filips skånska,
  jag är själv skåning och jag ligger dubbel av skratt
  när jag läser det…och när du skrev om studenten så skrattade jag så jag grät Låt inte sura instängda tråkiga och dömande människor få dig att sluta skriva,vi fokuserar för mycket på dom som kritiserar oss,men jag lovar dig att det finns måååååånga fler som älskar att läsa det du skriver och det är oss du ska tänka på när du skriver dina tokigheter för vi skrattar och älskar det du skriver,det är iallafall därför som jag läser just din blogg och ingen annans❤️
  Du är en vacker människa och en helt underbar mamma❤️
  Nu åkte min ”oskuld”på att skriva
  Kram Lotta

 4. Va dig själv och skriv vad du vill. Det är DIN blogg. Vill inte folk läsa så kan de skita i det!!!

 5. Du skriver fantastiskt bra och roligtBästa bloggen✌️Ändra aldrig på dig, låt ingen få dig att ändra på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..