Betakaroten

I samarbete med mig själv, All in ONE beauty, betakaroten, Better you, bruna ben och lite Reklam för egna böcker 

Märker du skillnad av tabletterna? 

Jepp det gör jag. Känner mig inte lika torr och stram i huden längre. Naglarna växer fortare (tånaglarna med tyvärr haha) och tappar inte lika mycket hår sedan tidigare.

Betakaroten ÄLSKAR!! 

Shit vilken skillnad man känner på färgen. Nu har jag ju iochförsig varit utomlands. MEN färgen känns djupare och mer guldig. 

Jag har ätit tabletterna under en längre tid och kände mig minst lika fin under vintern och tidig vår…. När jag åt något liknande som tonåring, blev jag ”mer morotsorange” det tycker jag inte att jag gör nu?In på webben, läs mer och shoppa. Lagret är påfyllt, passa på innan det tar slut. 

Länk hittar du HÄR! 


Ingredienser:


Kram och hej❤️

Ps ni kan väl gå in och köpa min bok oxå. Bjucka på det nu’råå!  Hur sjutton ska jag annars kunna finansiera min nästa spritresa till Spanien?

Böcker  hittar du här:

ALLVARLIG BOK i pappersform

SKOJBOK i pappersform 

Ljudbok med SKOJBOK

Ljudbok med ALLVARLIG BOK

Alltså hur gulliga är inte dem här. Louie väger typ mer än Charlie hehe

 1. Maria skriver:

  Var köper man Alla in one Beauty? Kolla in på Better you och där fanns den andra men jag vill köpa denna.
  Oj vad kritik kan man inte bara strunta att läsa din blogg om det bara skapar upprörda känslor hos dom som då blir kränkta och upprörda. Problemet borta för dom och dom kan harmoniskt gå vidare och läsa annat dom finner trevligare. Jag fortsätter gärna å glad å tacksam för det du så fint bjuder på från ditt liv.

 2. Jag är inne på min andraburk och är så nöjd. Jag var hos min frisör idag och hon blev sjukt imponerad över mitt hår. Hon skulle beställa en burk till sig själv.
  Kram

 3. Jag är tokkär i Betakarotenet – har precis beställt två burkar till. Jag som till vardags är grå/rosa/tranparent märkte en tydlig skillnad efter några veckor – långt innan vårsolen behagade visa sig. Men nu när det har varit lite sol så har jag fått jättemycket färg trots att jag inte har solat speciellt mycket.

  Hej Hopp!

 4. Precis klickat hem en burk. Blev åter varse att det är fraktfritt, vilket är TOPPEN! Rakt hem i brevlådan bara. Nu ska jag banne mig käka supertabletter och få lika kanonsnygga ben som dej Magda! Ha en fin dag och kram och tack för att du bjuder på dej själv här inne.

 5. Sara skriver:

  Vill gärna prova tabletterna, men de har grapefrukt i och det ska man inte ta med Sertraline, tydligen? Men du sa ju att du tar Sertraline, så undrar om du har märkt av ngt knas?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..