SALE på Karlavägen 49

Tack för att ni finns!! Ni förgyller verkligen mitt liv❤️ och ”gör min dag” med era fina avtryck härinne

En hektisk morgon, glömde att Tristan skulle ha med sig matsäck till skolan (slarvat med att läsa veckobrevet)

Lo sket ner sig helt! Hela köksmattan och lite till. Han måste ha satt sig hårt med en present i blöjan? Det bara sprutade ut på sidorna haha

Skrubba bäbis, kläder och matta

Kaos! Filip var sen till jobbet, Charlie ville vara hemma och titta på Netflix. Jag svettades och for runt som ett virrvarr. Torkade skit, förde över pengar och förberedde frukost.

Lite som en helt vanlig dag för oss alla.

Svettas oerhört. Börjar funder på om mina psykmediciner INTE hjälper? Tycker mig bara känna av biverkningar. Sertralin och voxtra. Har du erfarenhet kanske? 

Synrubbningar, trötthet, illamående, minnesluckor, glömska, gäspningar. INTE avtrubbad eller likgiltig?? (Som jag hade hoppats)

Filip tycker dock att jag är snällare HAHA, blir inte lika irriterad på honom när han jobbar över, pratar i sin telefon konstant, eller missköter sig.


Fick ett PR-utskick från Jordan igår. Riktigt smart och kul! Vände humöret på Charlie helt. Fylla i och hålla koll. Till helgen får man belöning. Lite lördagssnask kanske?

TACK!


En snabbis till vårdcentralen. Har fått oerhört ont i halsen. Vill inte smitta någon om det är SKULLE vara halsfluss. Vill kolla för säkerhetsskull då Louie haft svinkoppor, man vet ju aldrig.

(Alla hans koppor är uttorkade och nästan borta) vad fort det gick med salva?

Fråga om klänningen. Syrrans FEMME kollektion, jacka BY MALINA och skor PRIMEBOOTS


Den här har jag idag, det här är oxå en modell från FEMME, fast blommig. 

(Likadan som denna nedan)


Efter läkarbesöket/provsvaret ska jag rusa upp till syrrans butik och hjälpa till i kassan. (Om jag inte har halsfluss såklart)


Införskaffat en klocka med bl.a. Pulsmätare och stegräknare mm

Smart och bra! Nu jäklar ska vi räkna steg och vara hälsosamma.

Vi hörs och syns senare❤️
Kram 

 1. Du borde skriva om CBD-olja och hur det hjälper så många svenska människor.

  Jag har köpt CBD-olja från https://se.formulaswiss.com flera gånger och tar 3 droppar på morgonen och natten. Det har tagit 95% av alla mina kroniska ryggsmärtor

 2. angela skriver:

  Riktigt vacker bild. Tack för Share:)

 3. Maria skriver:

  Hej! Jag åt cymbalta i många år o gick upp mycket i vikt. Bytte till Voxra 300 mg och har stått på den dosen sedan i januari. (Gått ned fort i vikt av Voxran i alla fall). Jag har inte mått bättre, men flera händelser i privatlivet och på jobbet kan vara orsaken till det och medicinernas effekt har inte kunnat utvärderas riktigt därför.! Upplevde att min ångest ökade och äter nu Venflaxin 75 mg också. Det tar tid att få effekt av medicinerna och i början kan man må väldigt mycket sämre. (Där är jag nu ) Depression och utmattning tar tid att läka och kanske är det de sjukdomarna som ger minnesluckor och andra symptom. Men det kan ju också vara medicinen. Lycka till!

 4. Heja dig som du kämpar på.
  Jag äter sertralin dem hjälper mig sådär
  Voxra åt jag ett tag blev sjukt dålig av dem hade VÄRSTA paninattackerna blev nästan självmordsbenägen( sjukt skrämmande)
  Då jag har ångest för att dö
  Jaja ….
  Ta det lungt med pillrena.
  Kram på er

 5. Ida skriver:

  Hej fina Magdalena. Trötthet, glömska, minnesluckor och illamående behöver inte vara biverkningar. Kan ju vara sjukdomen i sig. Jag har utmattningsdepression, mitt minne/hjärna funkar inte som jag önskar trots medicin. Har fått acceptera att det tar tid. Illamående blir jag om jag tar medicinen på fastande mage, så försöker alltid ta dem med mat. I perioder tar jag dem på kvällen istället för morgonen då jag inbillar mig att biverkningarna blir mindre om tabletten får bubbla runt i magen på natten när jag ligger still. Sover dessutom bättre då. Synrubbningar kan jag få om jag glömmer ta medicinen, så att det går får lång tid mellan doserna. Men även om jag stressat för mycket, då måste jag säga ifrån till familjen att jag behöver va i fred en stund och vila. Hoppas du mår bättre snart, älskar din blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..