Inspelning Kurridutt, och utförsäljning


Inspelning med gänget!

Alltid lika kul! En intensiv men kort dag blir det idag. Skönt! Har sovit dåligt inatt. Klockan 03 vaknade koppsvinet och började picka mig i ögonen, kasta nappar i huvud och trycka in dem i munnen på mig.

Riktig terror! Fem minuter innan väckarn ringde somnade han om


Bio med Hannah och mamma igår. SAME BLOD, riktigt bra. Viktig film om hur samerna behandlats av Sverige. Som djur. VIDRIGT


Dagens plus: BETAKAROTEN 

Dagens minus: MOBILREPARATION 


Varför jag lämnar in mobilen för att få glaset lagat? NÄR DET VARJE GÅNG blivit något annat fel???? Varför lär jag mig aldrig??? Knapparna svarar inte, den lever sitt egna liv. Jäkla skit, och dyrt var det. Grrr

Och inte EN GÅNG har det blivit bra

Visst jag kan gå tillbaka, OCH jag kommer att gå tillbaka. Men det är jobbigt och tar tid


Ett lite stökigt rum i bakgrunden. Måste storstäda när jag kommer hem. Lägenheten har börjat förfalla. Lat är jag. Har inte packat upp min resväska från varesig Thailand eller Ronneby/grannyran. Varför är det så tråkigt att packa upp väskor? Och gör man det inte på en gång, bli det inte gjort.

OJ, GLÖMDE NÄSTAN BERÄTTA ATT IMORGON HAR DU PLANER! Det har JAG bestämt åt dig.

Du ska komma och hälsa på mig på KARLAVÄGEN 49 i Stockholm I syrrans butik HÄR!

Jag ska jobba och stå i kassan. Kul ska det bli. Sommar utförsäljning 50/70%  REA

Passa på, innan lagret tar slut. Älskar att få stå i butik. Gagga, prata skit och träffa nya människor

Den under är en av mina favoriter. Finns i shorts och top med


Vi syns lite senare. 

Nu ska vi strax lyfta❤️

 1. *lena* skriver:

  Typiskt och jag som bilar i Europadu får köra en repris

 2. Anna skriver:

  Älskar klänningen du har på dig på nästa nedersta bilden, så fin!! Hade önskat mig den i present då jag fyller 40 nästa vecka men hittar inte den i webbshopen och då jag bor i Skåne finns det inte en chans att åka till butiken, tyvärr…

 3. Sara skriver:

  Vad heter klänningen? Hittar den inte 🙁

 4. Malin skriver:

  Byt glas på Appelstore i Tåby C, man bokar dit på webben, Dyrare än de där reparatörerna i stan men det blir rätt!

 5. Jennie skriver:

  Vad är kurridutt för något

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..