Kommer du in här? Svinkoppor och tunikor

God morgon mina kära vänner! 

Har fått massor av mail och instagramkommentarer om att min blogg legat nere? Konstigt. Har gjort lite research och tror att vi hittat problemet. 

Hoppas, hoppas…


Louie har fått svinkoppor under helgen. WHAT THE FUCK! grrrr inte en vecka har varit ”frisk” är det inte snuva, öron, tänder, sömn. Så är det något annat. Stackars liten.

Salva och heltäckande kläder. Vi får pussla ihop veckan. Imorgon har jag inspelning. Men under resten av veckan kan jag kompromissa. Vi får skifta jag och Filip. Filip hat hu bacillskräck och är livrädd. Jag är inte lika sjåpig! Filip vågar inte sova bredvid svinet hehe

Jag är ju ändå ett svinkoppsproffs, så är det någon som kommer få det på näsan igen, så e det jag…

Lite lagomt och snyggt inför min tjejhelg i Marbella med Åregänget


Jag och grisen blir hemma idag. Tänkte ta en promenad upp till syrrans butik och köpa några fler set av shorts/blus (som jag hade igår) de har 50% SALE, så de kommer nog ta slut fort. Vill ha alla färger! 

Laga min  telefon, glaset är trasigt…


Hämtade ut mina sommartunikor från posten igår. Så fint att ha över bikinin i sommar….

Svinkoppor i nyllet! Men snygga outfits på stranden i Marbella. Lite som att sminka en gris


Snyggt magbälte att dressa upp det med. Halsband för kvällen. Köpte med matchande underkjolar, så man kan ha dem på kvällen med


Lite samma stil som min snygga Rodebjer förra sommaren FAST ett par tusenlappar billigare.

(Kommer inte avslöja vart de kommer ifrån HAHA, vill ju vara själv om dem på stranden)


Lite plåster och kräm på såren (under dagen) vill inte att han ska klia på dem och ta sig i ögonen resten av ansiktet.

Har din helg varit fin, vad har du gjort?

 1. Ska du till Spanien? Då kan du köpa på dig lite Bactroban på närmaste apotek.. Gå in och säg impetigo så får man en tub. Nu ska man kanske inte rekommendera utländska salvor men Bactroban fungerar i rasande fart och om alternativet är en växande svinkoppa så…? Man väljer själv.. Talar av erfarenhet. Inte bara en vända utan kanske fem-sex gånger på min son. Dock bara första som gick långt med många koppor. Visste inte var det var då. Gång två krävde jag receptbelagd kräm direkt. Han var då kanske 2,5 år. Övriga gånger har jag smörjt Bactroban vid första misstanke.. försvinner på något dygn. Även nu när vi inte haft på några år, peppa, peppa, så har jag alltid en tub hemma. Är inte receptbelagt i Spanien utan man köper det direkt över disken. Ett tips bara men som sagt så gör man som man vill..

 2. Jag har varit i skåneland i helgen, underbart väder. Googlade ”blåsa på tungan” och då poppade du upp
  Så förutom ont i tungan har helgen varit bra!
  Kram Susanna

  http://www.jagraktuppochner.se

 3. Lotta skriver:

  Magda!
  Ett litet tips fr ”Syrran” packa ner 2 tuber m Vectavir i resväskan o smeta på så fort ngt litet konstigt märke/sår är på G…
  Ha d bäst d är du värd

 4. Lotta skriver:

  Snälla vart har du hittar dem Vill oxå ha på stranden Kram ❤️

  1. Hej skriver:

   Hej
   Det skulle kunna vara Miss Tunica… Annars bara googla tunika eller strandtunika, kaftan mm… Blueco.se har oxå tror jag. Annars hade jag kollat Tradera!

 5. Där ser du hur du saknas <3. Jag var ett av dom. Kul att det funkar igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..