Somnade tidigt och FEST på torget i Ronneby

Somnade innan mello’omröstningen var klar. Var det spännande?

Ett tyst och svalt hotellrum. Sov som en bäbis


Åt en MASSA salami/Parma/korv igår. Känner verkligen att saltet har bundit vatten. Svullen och mosig. Eller för mycket sömn kanske?

Har upptäkt att mina ögon ser snedare ut för varje år som går? Kan det vara för att skinnet och ansiktet sjunker ner? 


Visste du att allt på kroppen ramlar ner med åren. Allt UTOM tandköttet. Det klättrar upp.

(Och NEJ katt-Ewa det beror inte på att jag är fylld av ämnen, botox, fillers eller opererad. Jag borde ju egentligen bli GLAD när du anklagar mig för det hehe…. men Nix. Jag är så köttig i nyllet som de e. FUNDERAR DÄREMOT på att se vad det kostar med ”trådlyft” om ett par år? Lyfta upp bulldogskinder och sura mungipor, utan operation. Vet du om de funkar, har du GJORT?? 


Lite olika toner på huden hihi

Tänker inte ha så mycket smink idag. Kan tycka att det ser ”kladdigt och smutsigt” ut när man är så brun. Min duktiga sminkös Lena jobbade med highlight’ing och foundation, lite puder och concealer.

Genrepetion, klädprovningar och smink.


Scenkläderna går i rosa


Snygga rosa sammetsskor från ZARA

Planeringsrummet


Isak, gängets snygga singelkille!


Jocke! Eventkille (inte singel tror jag?)


Min fina sommarpresent från Warner bros och kollegorna går till en BRA sak. 


Jag och Rickard!! 


Syrrans FEMME tröja i XS (bytte storlek)

NU ska jag få håret fixat av de duktiga och lokala frisörerna frå salongen ASTRA


Idag ska jag bli krullig, som Sandra och våran hemliga underhållning/artist….


Kram på er!!!❤️

 1. E skriver:

  Trådlyft är perfekt. Kolla facedesignsweden.se där jag gjorde!! ”The face lift before the face lift”…

 2. Lena skriver:

  Vad är det för märke på dina snygga glasögon?

  1. Miu miu från Prada tack ❤️

 3. Katja skriver:

  Snygg då som nu!

 4. Måste först börja med stt säga hej Har följt dig i många är men aldrig kommenterat , men måste säga att du är en sån härlig person , försöker inte vara annat än dig sjölv o de gillar jag! Du är en inspiration för många och även för mig ska FU veta .. , kan gå in hör en dag o lösa o blir genast så glad … Tack för en jättebra blogg .. P.s – hälsa snygg Isak ftån en singel tjej

 5. Eva skriver:

  Hahaha! Jag och Richard….. hihi, va go du är;-)))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..