Jag njuter av varje andetag!! 

Har åkt businessclass 2 gånger tidigare i mitt liv. En gång för 20 år sedan, och med Filip en gång när vi precis träffats.

Jag blev uppgraderad! Jag tror att jag SMÄLLER av! Vilken otrolig LYX!!

Har aldrig upplevt något liknande. Den härligaste flygresan i mitt liv. Sätet gick att fälla ned till säng. Låg och sov! Har sovit i 6 timmar utan att vakna en gång. Tittat på en film (the arrivals)Vågade inte ta mer bilder. Man vill ju ändå låtsas som att man är proffs, rutinerad och gör det här varje dag HEHE

Det HÄR mina vänner! Det här var magiskt!


Utvilad och förväntansfull. Sitter på mitt inrikesflyg nu. Tror inte att tidsomställning kommer bli ett problem.

En grej är säker. Den där lyxresan i 1 klass hade varit nog. Jag satt bara och smajlade. Trodde inte det var sant.

 1. Så härligt!
  Hoppas jag har samma tur och blir uppgraderad när jag flyger till New York för att hälsa på min barndomsvän ❤❤
  Hoppas resten av din resa blir lika magisk. Vila och njut av värmen!
  KRAM

 2. Dom valde verkligen rätt person att uppgradera! en som inte tar något för givet och njuter. Såklart du ska njuuuuta! jag har åkt business till USA ett par gånger och så skönt, riktigt täcke och pyjamas fick vi och obegränsat med bubbel och varm mat. Hade lätt kunnat flyga ett par timmar till.

 3. Jag beundrar dig! Ditt mod och den styrka du har. Jag önskar att jag hade modet att resa ensam. Men modet verkar försvinna mer och mer ju äldre jag blir.. och sedan jag blev förälder så vågar jag än mindre i livet. Jag måste börja våga mer och ta över mitt liv och komma tillbaka till det liv som jag hade innan jag drabbades av utmattningssyndrom. Och du inspirerar mig till det!
  Jag hoppas att du får härliga lediga dagar och tack för att du delar med dig av ditt liv. En stor varm kram till dig!

 4. Du behövde uppgraderingen. Vår yngsta son vill inte längre åka turist efter det att hela familjen blev uppgraderad över till USA för några år sedan. Han o hans bror uppförde sig så exemplariskt o artigt att Stewaden kom till oss och berömde dem. Jag blev mycket stolt som förälder.

 5. Underbart med förstaklass på flyget, är du väl värd☺
  Tänk att det finns något annat än ekonomiklass, det vet man ju nästan inget om, vi åker alltid ekonomiklass. önskar dig fina dagar i Thailand❤

 6. Jättefina kläder Magda. Inte ett dugg tantigt i det. Tvärtom kanonfint! Njut nu och ha en finfin resa. Uppgraderingen till Businessklass var du den rätta att ge. Kram och var rädd om dig <3

 7. Å vad härligt, och precis som många har skrivit så är du väl värd det! Hoppas att du får en superfin semester och att du latar dig ordentligt så du kommer tillbaka med energi. Kram!

 8. Å vad härligt. Men skulle inte barnen varit med eller har jag drömt att du skrev/frågade om det i ett tidigare inlägg?

  1. De fick inte ledigt från skolan, för kort tid för tidsomställningen. Jag har det skönt själv, sen ska jag åka och träffa LANCELOT…. så det blir som en ensam/barnresa ändå. Men med stort barn

 9. Vilken dröm!!
  Jag har åkt business en gång (men omständigheterna var absolut inget att fira tyvärr) på en kortare resa, men hoppas också att på en uppgradering någon gång i livet 🙂

  1. Om flyget är fullt i ekonomiklass men inte business flyttar de ibland passagerare dit.
   Man får då frågan när man checkar in alt vid gaten.

 10. Åh lyllos dig som får åka till härliga Thailand! Har inte heller blivit uppgraderad och sist flög vi med Finnair som jag ändå tyckt varit ok men nu till USA vid påsk så får de tummen ner. Vår familj fick inte sitta tillsammans, de hade glömt att jag och dottern önskat veg mat, skärmarna på makens och min stol fungerade inte. Flygvärdinnan var otrevlig men kom till slut med en äcklig översaltad tunn soppa. Nä inte Finnair någe mer, buuu! Tack och lov var hemresan med American airlines motsatsen.

 11. Jag har flugit över 100 gånger men aldrig någonsin fått en
  uppgradering. Tycker nog att jag har varit nöjd ändå med
  det jag har fått. Om man reser långt så är det självklart
  att man blir glad om man får lite mer rymd och slippa
  sitta i knät på grannen eller inte kunna fälla sätet.
  Jag är mest glad över att jag har kommit fram helskinnad
  och utan incidenter, eftersom jag är flygrädd.
  Nu har mitt pass gått ut och jag tänker inte förnya det,
  för gör jag det så är jag igång och reser igen.. Jag inser
  att jag har det lika bra hemma.
  Ha en skön vistelse i Thailand.

 12. Hej Magdalena
  Har aldrig kommenterat förut men läser din blogg.
  Jag tycker du är en härlig och mycket rolig person.
  Jag är mycket samstämmig med din åsikt om folk som ska skriva nedsättande saker, nämligen, gör något vettigt av din tid istället. Det finns uppenbart mycket av den varan hos vissa.
  Grattis till uppgraderingen! Jag tycker du har förtjänat livstids uppgradering i alla sammanhang.
  Ha en fin resa
  Hälsningar Malin

 13. Åkt 1 klass 1 gång och inom 1 år en gång till. Vi har kreditkort ( British Airways American Express ) som vi köper allt på och får bonuspoäng. Spenderar man mycket .. så kommer man ganska snart upp i dessa poängsummor för flotta resor. Och hotellnätter har vi ett annat IHG® Rewards Club Credit Card. Väldigt smidigt. Vet inte hur det funkar i Sverige bor utomlands.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..