Måndag och Thailand

Tänkte bara kika in och önska dig en fin dag! 


Vi ska hem till svägerska Eva och Mats på fika snart, Charlie är hos en kompis och Lo tar igen sin sjuka tid med intensiv lek

Funderar på att ta de stora barnen och åka till Thailand en vecka. Ska se om jag hittar några billiga sista minuten biljetter. Lite flyktbeteende, i know. Koh samui. Var där med Isak när han var liten. 

Finns det något bra och billigt hotell du kan rekommendera? 

Hittade de här gamla bilderna. Thailand för 20 år sedan med Hannah, Isak, mamma och Gunnar.Jag tror att det skulle vara bra för killarna att komma väg lite. Lo får stanna hemma med Filip.

Men vågar jag åka?? Allt omkring mig blir katastrof. Jag har en sån jädrans otur, att jag nästan kan slå vad om att planet störtar.

Filip säger att det INTE kommer störta. Om jag dör så kommer jag dö en dråplig död. Typ snubbla. Har jag överlevt sorger, hjärnblödning, misshandel och terrordåd, så överlever jag ett tag till. 

 1. Åk! Njut! Tänk inte!

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Vi brukar hyra ett hus i Mae Phim. Finns privat pool. Toppenbra ställe för barnfamiljet, nära stranden.

 3. Åh vilken igenkänning har precis som du gått igenom min beskärda del av tunga (överjävliga) händelser i mitt 30 åriga liv blev med barn och mådde äntligen helt okej en lite längre period-tills min dotter dog vid födseln i fullgången graviditet. Livet är sannerligen inte rättvist.

  En del går knappt igenom någon sorg eller tragedi under en hel livstid och en del får mer än man tror en människa kan klara av.

  Är också övertygad om att jag typ kommer sätta en kanelbulle i halsen när det blir min tur.

  Kram!

 4. Anna skriver:

  Jag älskar Thailand men nu är det super hett i april precis innan regnet kommer ! Du vet sådär klibbigt varmt. Åk till Kap Verde var där förra veckan ! Underbara människor , deras motto är NO STRESS fantastiska stränder & god mat !❤️

 5. Ville bara ge dig en varm kram❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..