Alkohol och ångest

Vilken härlig dag! Det skulle ha regnat idag. inatt  snöade det. Himlen är klarblå, vindstilla och minst 20 grader i solen.


Vi har varit i kyrkan. Tänt ljus för dem som gått i förväg. Fikat och fått välsignelsebön av prästen


Jag vågade mig på ett liiiitet glas vin i solen. Försöker undvika det, då det inte rimmar med mina ångesttabletter och medicin. Det är ingen bra mix. Inte bra att blanda… 

Ett glas är ok. Blir lite dåsig. Att dricka alkohol när man går igenom chock och bearbetar ett trauma är inte bra. Lätt att man försöker döva. Går åt skogen. 


Sitter mot husväggen på Bäckahästen och solar. Vill inte åka tillbaks till Stockholm. Stockholm skrämmer mig. Vi bor på toppen av drittningatan. Det går liksom inte att undvika. Får gåshud av bara tanken. Hade bott kvar här ett tag, om jag inte haft alla barnen och skola.

 1. Lisen skriver:

  Vi ska inte vara rädda då har ”de” vunnit.

  1. Malin skriver:

   Konstig den är klichefeasen alla säger!

   Jag är skiträdd, livrädd och dödsrädd för terror!

   Strandpromenader, shoppinggatorna, flygplatser, fotbollsarenor…….. den är överallt!

   Den kan drabba dig och dina nära.

   Vem kan ärligt Säga 2017 att man inte är rädd för terror?

 2. Sophie skriver:

  Vet att det är fel att blanda alkohol och medicin … men det lilla var du ändå värd tycker jag, kan inte gjort någon större skada. Njut så mycket du kan. 🙂

 3. Eva skriver:

  Om det där är ett liiiiitet glas vin för dig så undrar jag hur dina stora glas ser ut? En halv flaska? Men jag håller med, det är alltid gott med ett glas vin och tror inte att ett glas har någon inverkan på medicineringen.

 4. Rita skriver:

  Jag var på Drottninggatan en timme innan det hände. Det tog ett par dagar innan jag kunde gå dit igen. Jag har pratat med personalen på en affär. Dom såg allt säger dom (inga detaljer). Dom har fått mycket hjälp av psykologet, kristeam och kyrkan. Jag läste att blommorna kommer blockas bort snart eftetsom dom lockar skadedjur.
  Annars allt är som vanligt. Design torget säljer miniatyrlejonerna ( såna som finns på gatan) som symbol om fred ellet liknande…För mig kändes det läskigt.
  Hoppas du kommer må bättre snart fast man kommer att få flashbacks utan att veta riktigt vad det är.
  Kram! <3

 5. Britt skriver:

  Det finns många goda alkoholfria viner på systemet. Den alkoholfria ölen från Carlsberg är också god.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..