ANNONS

Köpenhamn och min nya LJUDBOK finns ute nu…

/

Nu är vi på väg söder ut…

Vi fick vända bilen och köra hem igen, strax innan Nyköping. Stackars Louie blev åksjuk!

 ”Två liter middag” kaskadspyddes över mig, bil, och bilbarnstol.

Helt omöjligt att städa upp med papper och trasor. Det var bara att vända bilen och köra hem igen


Hem, in med allt i duschen. Av med klädsel och högtryckstvätt av barn och kläder.

Nu är vi på väg igen.


Stolen är strippad och klädd i handdukar.

Stackars lilla babba, bubb, tjuck-tjock…

Nu sover han. Charlie kollar på Pokémonklipp på youtube.

Hur mycket vi än skrubbat allt, så känner jag fortfarande kräklukten i näsan!


De stora killarna har sportlov hos sin pappa. Skönt att dela på skaran ibland. 

Har jag bara de små barnen blir det lugnare, inte lika mycket planering och aktiviteter. Charlie är helt ok att bara vara… Med alla barnen måste man planera in mer fysiska aktiviteter (för att kill some ants in the pants)

Vi ska bo hos Anna, Liston och Andreas. GUD vad jag längtat ihjäl mig!!

Vi flyger klockan 06 imorgonbitti, så jag sitter här i baksätet och googlar billiga flygplatshotell på Kastrup. Har du något tips? VI får väl sova ett par timmar i bilen eller på terminalen i värsta fall hehe


Läste på nyheterna att NI får storm i Sverige ikväll.

Själv plockade jag fram mina tunna sommarskor och skinnpajen ur garderoben hehe

Sol! Rosé, och långa strandpromenader. LADDA batterierna och njuta av att vi lever och är friska

PS!!! Har ju helt glömt bort att MIN LJUDBOK för ”krönike-skoj-boken MITT PERFEKTA LIV” har kommit ut i ljudbok…

Mitt liv är så jäkla långt ifrån perfekt, så jag hoppas att du förstår att rubriken är IRONI


Får man erkänna att det är tråkigt att leka med sina barn? Ja, tydligen.

Att läsa Mitt perfekta liv är som att ta en kaffe med sin bästis – personligt, hämningslöst och fruktansvärt roligt. Magdalena Graafs nya bok är fylld av smärtsamt igenkännande läsning om fasadmorsor, bristande sexlust och den tröstlösa kampen mot kråksparkar och manchesterbröst. Men den handlar också om livets små lyckostunder, när man överlevt såväl skilsmässa som hjärnblödning och barnen och den nya kärleken får tillvaron att kännas ljus igen.

Mitt perfekta liv är både rolig och allvarlig, tankeväckande och knäpp. Magdalena bjuder bland mycket annat på dråpliga och intressanta erfarenheter om frireligiösa mödrar och moderna familjebildningar, och berättar även om hur man förpestar tillvaron för en busschaufför som försökt döda ens hund.

Budskapet är tydligt: Alla ni kvinnor som brottas med dåligt samvete över att inte lyckas hålla reda på varenda fotbollsträning, göra näringsrika matsäckar och samtidigt hålla sig i trim och vara eldiga älskarinnor – ni duger hur bra som helst ändå. Ingen jävel är perfekt.

Du kan lyssna på den  HÄR!

Och självklar finns min gamla bok ” det ska bli ett sant nöje att döda dig” att lyssna på HÄR!

Vi syns och hörs lite senare❤️

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00