ANNONS

Födelsedag!

/

Hjälp vad tiden har gått fort. Det är redan 1 år sedan jag och Filip låg på BB-Sofia och med spänning väntade på vårat lilla bäbismirakel. 

Louie kom till världen. Våran glada och bekymmersfria lilla kille. 1 år fyller han i dag


Idag skulle Isak ha fyllt 22 år. Den 3 födelsedagen  vi firar utan honom. Älskade Isak! Fina älskade Isak.


Det känns på något underligt sätt som om lilla Louie är en gåva från Isak, han kramade om honom och önskade honom lycka till, när de möttes i själarnas väntrum.  

Jag känner att det finns en connection (även om du kanske tycker att det  låter flummigt) Det känns som om de finns en sammhörighet, som om Louie är ”välsignad” av Isak

Blandade känslor idag. Jag känner både glädje, och bottenlös saknad…

Nu är ju Louie så liten fortfarande, så en födelsedag spelar ju ingen större roll. Men när han blir äldre? Så måste jag komma i bättre balans. ”Jag vill ju att denna dag ska få vara glädjen dag för honom” Han ska ju inte behöva ha en mamma som är ett grinande nervvrak. Men jag VILL OXÅ att dagen ska vara en dag då vi tillsammans firar det liv Isak skulle ha haft, och hade.

Jag är övertygad om att det kommer bli bra! 


Isak gav oss snö idag!! Louie gav mig en natt av knö, sparkar och slag hehe

Det BÄSTA jag vet är snökaosdagarna. Världen omkring’en hamnar som i koma. Folk blir vänligare och tempot lugnare (inte på motorvägarna så klart. Men inne i centrala stan)


Mumin och hennes barnbarn Emilia bor här denna veckan, alla barnen är hemma. Filip… Precis så som jag älskar det! Puls, människor, skratt och ett jäkla knö i soffan.

PS fotningen gick bra igår. Får inte lägga ut några bilder ännu, så du får invänta tidningen istället. Det blev fint


Nu ska jag ta mig till ett shoppingcenter.

Blommor och ljus till Isak. Tårtor, mat, nya stövlar och en overall till Louies första dag på förskolan imorgon. Vilka kommer ikväll, vilka inte? Fotbollsträningar och presenter

Fixa, fixa, fixa, fixa… ”allt är JU som vanligt nu. Det var ju heeeeeela 3 år sedan mitt barn dog?? Nu är väl allt som vanligt igen??? 

Så kan det kännas ibland. Men det fina med att vara samordnare i en familj, och mamma till en 4 andra barn, är att man inte får något utrymme att falla eller må dåligt. På gott och ont.

84
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00