ANNONS

Fantastiska Herobility!

/

Jag träffade Mikael som ligger bakom Herobility första gången redan 2014 på en gala med Företagarna då Mikael kom på andra plats i årets företagare Sverige. Då hade han sen 2009 jobbat hårt för att ta fram vattenflaskan SmartShake som vi nu kan se överallt i landet.

img_1509

Förra våren, precis när jag hade fått Louie, träffades vi igen och han berättade då om sina innovativa produkter som skulle underlätta för bebisar och gör livet enklare för föräldrar. Jag blev jätteintresserad, vi har sedan dess diskuterat produkterna och ett samarbete som vi precis har sjösatt, det har ni ju sett här och på instagram.

img_1508

Jag och Louie har under en ganska lång tid testat, vänt tillbaka med input till Mikael som under resans gång uppdaterat prdukterna och hela tiden gjort de bättre. Sedan några veckor finns de ute på marknaden i den form de skall vara. Älskar drivna och företagsamma människor!

Jag frågade Mikael hur namnet Herobility kom till och han berättade: Vi tycker att föräldrar är hjältar. Stundtals kan det var riktigt tufft att vara förälder, du vet sena nätter, tidiga mornar och ingen sömn. (Jag vet precis vad han menar, hehe..) Men hur som helst finns vi alltid där, oändlig kärlek och alltid i beredskap dag som natt. Våra barn är också hjältar, de upptäcker världen, lär sig något nytt och utmanar sig själv varje dag. Små och stora hjältar behöver sina babyprodukter dygnet runt, de måste bara fungera i alla lägen. Det är här kvalité och innovation sätts på sin spets, från ett ilsket skrik till ett belåtet rap, det är här Herobility gör skillnad. Herobility betyder ”att vara hjälte” och det är precis vad det handlar om. Nu förstår jag varför de har en hjältemask i loggan. Underbart.

I sann hjälteanda har Herobility ett samarbete med Childhood dit 5 kr går för varje såld flaska, snacka om schysst bolag. Nedan kommer en recension på Herobility produkterna HeroBottle, HeroPacifier och HeroSippy.

image007

Antikolik nappflaskan HeroBottle är helt fantastisk för den har funktioner som jag verkligen saknat på traditionella nappflaskor. Dinappen har en unik form som påminner om ett bröst och passformen är jättebra och anpassad för bebisens ovala mun, Louie får ett superbra grepp när han dricker. HeroBottle har ett världsunikt dubbelt antikoliksystem, de två kullarna på dinappen stänger för mungipan på bebisen och minskar på så sätt risken för kolik, dregel och att luft kommer in i magen.

Ni vet hur frustrerande det är när man blandar välling och håller fingret på dinappen och skakar, det blir alltid kladd, spill och klumpar som fastnar i dinappen. Herobility kom på en smart lösning på det problemet J, Locket som skyddar dinappen från smuts går även att skruva fast direkt på flaskan och förvandlar nappflaskan till en shaker. Det medföljer även ett mixernät som blandar den tjockaste välling utan klumpar, likadant som SmartShake använt i sina produkter sen 2009. Såå smart! 

Det medföljer även en läckagesäker behållare som man kan skruva fast på undersidan av flaskan, där man kan förvara välling, barnmat eller bröstmjölk. Perfekt när man ska ner på stan eller ut och resa. Det märks verkligen att Herobility är ett systerbolag till Smartshake,  alla smarta fördelar från SmartShake och lite till!

 Jag tycker super mycket om den breda öppningen på flaskan som gör den enkel att fylla med välling och lätt att diska.

HeroBottle har även ergonomiska greppytor på flaskan som gör den lätt att hålla för bebishänder.

Sist men inte minst har den smarta dräneringskanaler på undersidan som leder bort smutsvattnet vid diskmaskinstvätt, det gör att din HeroBottle alltid är rent och fräsch! Tuppen upp för Herobility – HeroBottle från mig och Louie.  Världens bästa nappflaska!

image008

Herobilitys produkter kommer i härliga pastellfärger som lugnar barnet, en smart tanke då man ofta ger välling före läggdags och vill ha lugn och ro.

image003
 

Det jag älskar med nappen HeroPacifier är att den är söt och framförallt säker för Louie eftersom den minskar risken för felställda tänder. Nappen har en ultratunn patentsökt mjuk hals som utvecklades just för att minska risken för felställning av tänderna och vara extra skonsam mot bebisens tandkött och tänder. Herobility har även löst problemet med hur man tar med sig nappen utan att den blir smutsig, ni vet oftast lägger man den bara i handväskan eller fickan. Det medföljande skyddet håller nappen ren smidigt och enkelt. Skyddet kan även fyllas med vatten för att sterilisera nappen i mikron. Kanten på HeroPacifier är tillverkad i ett mjukt material för att vara skönare för bebisen, den kan även användas som bitring! Jag gillar verkligen att jag kan se Louie le bakom nappen tack vare de stora lufthålen som även håller huden torr och motverkar irritation och rodnad. Vi älskar HeroPacifier, världens smartaste napp. Herobility – HeroPacifier

image011

Louie älskar att leka och dricka ur supersmarta pip muggen HeroSippy. Det märks att det är utvecklad med bebisen i fokus. Locket är lätt att öppna och stänga för små händer och det sköna handtaget är mjukt och enkelt att hålla i. Små, mjuka fötter och en liten svans gör HeroSippy så söt och riktigt stabil. Den har en mjuk pip som är skonsam för små tänder och tandkött.

Smart att delarna passar ihop med HeroBottle, till och med läckagesäkra behållaren passar till HeroSippy. Bästa drickmuggen vi provat. Herobility – HeroSippy

 Herobilitys produkter finns nu hos utvalda återförsäljare i Sverige, fråga efter produkterna i din lokala babybutik. Om du vill veta mer om bolaget, passa på att komma förbi Herobilitys monter #1 på nu i helgen på Underbara Barn mässan 24-25 februari 2017, Waterfront, Stockholm. På deras hemsida www.herobility.com kan du läsa mer om produkterna och se jättefina videos som visar alla smarta funktioner.

PS! I samarbete med Herobility har jag nu en tävling på min Instagram, kolla in den och var med och vinn produkter från härliga Herobility och SmartShake! 

Inlägget är ett samarbete mellan Herobility, Louie och mig. 

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00