Blogglänkar

Godmorgon!!

Har du sovit gott?

Vad är det första du gör när du vaknar?

Jag försöker förtvivlat få bäbisen att somna om i 30 min. Inser att det är omöjligt. Stapplar sömndrucket upp och gör en flaska välling.


Sätter på kaffekokaren, som är laddad sedan kvällen innan. Knäpper på tv, kanal 4. SVT känns för trist och vuxet.  Vuxna människor läser DN eller tittar på SVT (någon av er kanske skulle utbrista, bildade människor! hehe)

 JAG läser Aftonbladet och tittar 4an.. Jag är ju trots allt bara 41+

Väcker Tristan. Curlar och förbereder frukost. Väcker Charlie mm

Barnkanalen påslaget i ett rum och fyran i ett annat.

Bäbisen kryper, och jag stressar runt för att få alla till skolan. Frisyrer, tänder, böcker och kläder.


En bra dag! Fredag! En bra vecka! Inget större kaos, inga dramatiska samtal eller händelser. Passar på att njuta så länge det varar. När det varit lungt för länge? Då brukar oftast helvetet bryta ut. Det är som om någon där uppe som inte vill att jag slumrar till hehe (eller ha det för enkelt)


Ta sig upp och ner ur gåstolen är LoLos nya.


F som i ful fisk,  kopp som i svart och rykande hett kaffe…

Idag tänkte jag kolla om DU har en blogg? 

Om du skriver en liten beskrivning och en länk till din sida, så kan jag väl få tipsa om den här inne? ❤️

 1. Jag heter Caroline och bor i Kalmar. Jag driver Golf Blogazine – en blogg och ett online magazine med inspiration från golfens underbara värld. Skriver just nu en del från vår semester på Gran Canaria.
  http://www.golfblogazine.se

  Kul med fler bloggtips – tack!

 2. Elinor skriver:

  Hej Maggan, driver en blogg som heter Bowlingella- en före detta bowlingbrud… http://www.bowlingella.se
  Bowlade aktivt på elitnivå i nästan 20 år, tog ett sabbatsår 2012, det året har blivit fem, hehe…. Skriver om min vardag som alla andra, mitt liv, träning och livets toppar och dalar…
  Kram på dig!

 3. Maria skriver:

  Hej! Jag heter Maria och är en småbarnsmamma och kemist som nyligen har startat en blogg kring kemikalier. Min vision är att det ska vara roligt att bli mer medveten om hur vi använder kemikalier samt att göra världen till en lite bättre plats för vår framtid-barnen!
  http://www.kemikaliemode.se/

 4. 22 år och boende i Halmstad med min lilla familj. Sambo Tim och dotter Celine 10 månader.

  Skriver om allt som hör livet till. Familj, inredning, bakning, och såklart allt där emellan.

  Vitavindar.blogg.se ❤

 5. Hanna skriver:

  Jag är en 38,3 årig semi-singel som jobbar som flygvärdinna och pluggar till sjuksköterska. Och när tid finns konsultar jag lite också på olika ställen. Precis som det låter är det fullt upp men jag älskar det! YOLO, som kidsen säger. 😉 Jag bloggar på http://finest.se/hannahm där jag delar med mig av det mesta. Högt, lågt, glatt, ledsamt, vänner fiender, yta och allvar. Öppet och ärligt! Livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..