ANNONS

Blogglänkar

/

Godmorgon!!

Har du sovit gott?

Vad är det första du gör när du vaknar?

Jag försöker förtvivlat få bäbisen att somna om i 30 min. Inser att det är omöjligt. Stapplar sömndrucket upp och gör en flaska välling.


Sätter på kaffekokaren, som är laddad sedan kvällen innan. Knäpper på tv, kanal 4. SVT känns för trist och vuxet.  Vuxna människor läser DN eller tittar på SVT (någon av er kanske skulle utbrista, bildade människor! hehe)

 JAG läser Aftonbladet och tittar 4an.. Jag är ju trots allt bara 41+

Väcker Tristan. Curlar och förbereder frukost. Väcker Charlie mm

Barnkanalen påslaget i ett rum och fyran i ett annat.

Bäbisen kryper, och jag stressar runt för att få alla till skolan. Frisyrer, tänder, böcker och kläder.


En bra dag! Fredag! En bra vecka! Inget större kaos, inga dramatiska samtal eller händelser. Passar på att njuta så länge det varar. När det varit lungt för länge? Då brukar oftast helvetet bryta ut. Det är som om någon där uppe som inte vill att jag slumrar till hehe (eller ha det för enkelt)


Ta sig upp och ner ur gåstolen är LoLos nya.


F som i ful fisk,  kopp som i svart och rykande hett kaffe…

Idag tänkte jag kolla om DU har en blogg? 

Om du skriver en liten beskrivning och en länk till din sida, så kan jag väl få tipsa om den här inne? ❤️

77
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00