Vill ni bolla idéer igen??

Reklam för mig själv, för dig, i sammarbete med mig själv, i sammarbete med Better you! Har jag glömt något nu?

Nu är jag på jakt igen. Senast vi spånade och snackade ihop oss, lyckades vi rätt bra!
Tack vare dig och dina tips skapade vi TILLSAMMANS det perfekta kosttillskottet. Låter kanske klyschigt, men det är FAKTISKT sant. Alla de hundratals kommentarer och printade behov. Tack vare er skapades idén

Som människa i dagens samhälle, vad behöver vi? Vi kom fram till, att en liten nyckel till välmående var ENERGI, FRISKVÅRD och VIKTKONTROLL i vardagslivet.

Mottagandet blev fantastiskt! 

Jag kan nästan börja grina av lycka!  Jag vet inte hur många jag träffar varje dag som fått en positiv upplevelse av ALL IN ONE BOOST


För dig som inte vet va den innehåller….

Ingredienser per portion (2 vegetabiliska kapslar)

Grönt kaffeextrakt 200mg
Chilliextrakt 200mg
Kokosfett 200mg
Rosenrotextrakt 200mg
Gurkmejaextrakt 100mg
Ingefärsextrakt 100mg
Havtornsextrakt 100mg
Spenatextrakt 100mg
Fläderextrakt 100mg
Schisandrapulver 100mg
Panax Ginseng 100mg
Rysk rotextrakt 100mg
Röd Macapulver 50mg
Pepparrotextrakt 50mg
The shit helt enkelt

Nu till den verkliga FRÅGAN…..

Jag sitter i dagsläge och spånar på mer idéer tillsammans med BETTER YOU

Kan vi inte passa på att göra mer nytta! Mer 100% naturligt hälsogodis till folket.

Vad MER BEHÖVER VI , vad behöver VÅRA BARN, kroppar!  (Förutom sömn, en ny karl och träning)

Shoot! Vad saknar vi på marknaden. Vad blir nästa grej vi gör tillsammans?

 1. Heidi skriver:

  Hej!
  Vet inte om du känner till hur kroppens PH balans påverkerar sinnet o humöret?. Ifall man är för sur i kroppen blir man en sur kärring, lätt irriterad o givetvis på dåligt humör. Jag vet detta eftersom mitt Ph (mäter med urinsticka kontinuerligt) oftast är väldigt surt o då måste jag äta kosttilskott som balanserar Ph:t. Skillnaden märks! Kanske nåt sånt ni kunde ta fram?Boosten är toppen o fungerar för mej 🙂
  Min mage fungerar såå mycket bättre samt fått en mycket finare hy! Visst skulle jag vilja känna mej pigg o kåt oxå men man kan ju inte få allt 😉

  Ha en fin dag,
  Kram

 2. Tove skriver:

  Tänker på tonårsbarn som är stressade och inte alltid äter skolmat. Ngt lätt lugnande, fokuserande, harmoniskt, gärna med järn i också och någon typ av ”mellanmål” om de inte äter av skolmaten. Jag tycker alla bars är mest för viktnedgång. I med smör, spenat och sånt istället. Måste dock vara god

 3. Linda skriver:

  Hej underbara du! Vad sägs om ett kosttillskott för barn och ungdomar med tex adhd, koncentrationsdvårigheter?
  Innehåll mycket bra omega3 fetter, vitaminer och mineral . Har själv en tonårsdotter med adhd och idag så mixar bag ihop mitt eget till henne!
  Tack för att du finns och delar med fig utav dig själv!
  Kramar i massor!
  Linda

 4. Helena skriver:

  Hej!
  Om ni kan få fram något naturligt som hjälper till mot sömnproblem så tror jag du har en succee. Tycker alla i min omgivning klagar på svårt att somna eller vaknar och har svårt att somna om. Sömnpiller är ju beroende framkallande och ett naturligt alternativ skulle kännas sundare.

  Kram/helena

 5. Finns inget helt utan kaffe? Blir som matförgiftad av kaffe nämligen…….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..