Godmorgon och Sälen

Godmorgon vänner!

Vi börja morgonen med att sätta upp den nya bäbisgrinden. Grannarna måste ha älskat oss, då Filip drog igång borrmaskiner kl 7imorse.

Sen har han inte tid. Resor och jobb hela veckan

Helt värdo är den! Grinden alltså.  Går bara att stänga enkelt från ett håll. Kommer få ha en stege och klättra över den i framtiden. Filip kan ju iochförsig ha gjort fel. Men det går liksom inte att göra så mycket fel? 

Min ”helg” har känts som 3 veckor. Bästa och mysigaste helgen på länge. Har tankat MASSOR av energi. 

Jag har varit i Palma, träffat nya intressanta människor, det har varit sol, storm, fikat, varit full, firat nyår, rest, ätit goda middagar, shoppat, varit på bio, och show.

En fråga.

STÖTEN i Sälen, är det mysigt? Om man letar efter en stuga. Är det för off!? Barnvänligt, prisvärt. Bra backar?

jag har ingen riktig koll….

Men om du har? Får du gärna tipsa mig


Nya kläderna. 50% REA 


Nu ska vi vila middag…. (om jag lyckas knäcka honom. Han vill INTE ligga ner, trots grusiga ögon)


Vi syns senare x

 1. Vi är i stöten nu, bra skidåkning och mkt lite kö till lift!!! Kan rekommenderas!!!
  Jättemysigt lagom mkt aktivitet mm..

  Har varit i övriga Sälen också flertal gånger men skidåkningsmässigt finns det inga anläggningar i Sälen som slår stöten!!!

 2. Vi är i stöten nu, bra skidåkning och mkt lite kö till lift!!! Kan rekommenderas!!!

 3. Ninna skriver:

  Rekommenderar varmt att köpa stuga i Gusjösätern Tandådalen. Mysigt, naturnära, stora tomter och maximalt nyttjande året runt. Backar för alla åldrar, fantastiska längdspår, vackert och inte minst lugn och ro. Alltid mest snö. Lindvallen är för kommersiellt, mkt folk och lite snö, åk dit på korta besök och fly sedan in i din fjällstuga, njut av brasa och stillhet. Stöten fint men isolerat, perioder ekonomiska problem. Vi har söner och varit i decennier i Sälen. Börjat i Trollskogen och nu åker ungdomarna i Tandådalen. Ibland Trysil. Kombinationen Tandådalen Hundfjället är super! Lycka till.

 4. Jessica skriver:

  Hur gör du när du nattar? Har en liten tös här på snart 12 månader som ska börja sova i egen säng är det tänkt. Nattar du i famnen? I din säng? I spjälsängen? Tips mottages mer än gärna! Tack för en underbar blogg! /Jessica i Skåne

  1. P skriver:

   Men har du inte läst bloggen alls Han vill ju inte sova öht

 5. Jane skriver:

  Stöten är super !! Säger jag vi har stuga där och har haft nu i nästan 20 år skaffade den innan barnen. Fantastisk skidåkning dvs Sälens bästa skidåkning.sedan dess har vi fått 3 barn som nu är mellan 9-15 alla har åkt och det finns utmaningar för barn som vuxen. Tröttnar man åker man 40 min till trysil :)) så helt suveränt lugnt skönt fridfullt. Aldrig liftköer , mega nattliv nej det är det inte nattklubb fred/lörd
  Sedan får vi inte glömma bowling /bad etc om man vill göra annat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..