Dagens lunch och 3 världskriget

Dagens lunch blev rester, tyckte Lo


Tack för tips ang Sälen. Nej jag tänkte inte hyra, utan kanske, kanske köpa något litet. Jag har ingen jättebudgett. Något litet som går att gömma sig i när 3 världskriget bryter ut. Jaga ekorrar, dricka vatten ur bäckar, fiska mört och äta blåbär. 

Gå en överlevnadskurs, skaffa jaktlicens, och ha ett gäng Cyanidkaplar om fienden skulle hitta oss

Skojar. Men liiiite sanning ligger det i det. Jag tycker världen är skrämmande. Allt som händer nu är verkligen början på slutet. Jag är faktiskt uppriktigt rädd för vår allas framtid. 

Runt Lindvallen mm är ju fint, men lite dyrare… 

jag har hittat någonsin Filip ska köra upp och titta på till helgen.

Spännande!! Då kan jag ju kanske ha min egen lilla stugan till uthyrning BARA för er bloggtantet, när jag inte är där själv?


Det knastrar och bubblar i ena örat. Som om jag har sockerdricka i det. Vad gör man åt det tror du? Är det vatten bakom trumhinnan eller håller jag på att få öroninflammation.

Kläderna jag köpte till ungarna kom från MOLO… ÄLSKAR märket men tycker att det är för DYRT. ”Har svårt att köpa kläder till sandlådor och förskola” som kostar lika mycket som vuxenkläder… rean var ok! Då är det försvarbart. Spelar ingen roll om de är kvalitet. Ungarna växer ur dem

Men fanken vad snygga ”alla nyheter” var. Dem får jag fynda till sommarrean…


Förkyld är jag oxå. Snoret rinner, tjockt och grönt MEN BARA ur ena näsborren?? 

Som att snyta ut halva hjärnan.

Hur konstigt är inte det. Bara min ena kroppshalva är sjuk.

Kram på er❤️

 1. Elsa skriver:

  Troligen bihåleinfl jag hade det förra året efter en lång förkylning. Snöt i 1 v tid ut mängder av grönt gult rosa neonfärgat skit. Öron näsa hals läkarn sploade bihålorna på ena sidan 3 ggr varanan dag o ut kommer hur mkt som helst. Hemsk upplevelse men ack så skönt efteråt!! Värt å sen lite antibiotika på det. Tyvärr kan det sprida sig upp i pannan å sedan hjärnan om den förblir obehandlad.

 2. Jag som du bara avgudar sälen Är idag 39 och första gången jag stod på ett par skidor var för två år sedan och bara avgudar denna form av semester! Har följt dig under lång tid men aldrig tagit mig i kragen å lämna en kommentar. Så nu kommer allt på en gång Tycker du e en stört skön brud m glimten i ögat! Inponerad hur du roddar din vardag. Själv har jag bara ett barn m diagnos adhd och en i himlen❤️ Hoppas du hittar ett kryp in i Lindvallen, hade varit magiskt att få gå i dina fotspår och hyra utav dig Tack för att du ger så mycket varje dag, kram Jessica

 3. Karin skriver:

  Har tagit jägarexamen, ansökt om och fått min vapenlicens, skaffat jaktvapen och även ett hideaway Just saying.
  Hemma har vi vattendunkar med vatten i ett kallförråd (som man byter ut 2ggr/år) ska bygga upo ett torrvaru konservförråd Det finns bra instruktioner på nätet Jag vill ha koll och även MSB uppmanar Sveriges befolkning att ta mer eget ansvar kring sin familjs basbehov vid ev kris. Det är faktisktbinget konstigt eller alarmistiskt i det!

  1. EmmaL skriver:

   Har faktiskt också börjat preppa, bunkar vatten, konserver, hygenartiklar etc. Läste att Göteborgs kommun uppmanar allmänheten att ta sitt samhällsansvar redan för två år sedan så man skall kunna klara sig åtminstone 72 timmar. Vill också ha en stuga u skogen nånstans, med egen brunn.

 4. EmmaL skriver:

  Om du har missat det så är vi inne redan inne ett tredje världskrig sedan 5 år tillbaka, fast mer på ett psykologiskt, tekniskt och ekonomiskt plan. Och om man ska tro det insatta finans ekonomerna så väntar en finanskris runt hörnet, Israel & Palestina – konflikten Trump vill flytta hela den Amerikanska ambassaden till Jerusalem och tro inte på en tvåstadslösning , EU, Syrien (väst och öst krigar ju genom Syrien om makt och pengar) etc listan kan göras hur lång som helst, vi lever on the egde och på lånad tid. Följ olika preppers på Twitter och Facebook är ett tips.

 5. Ina skriver:

  Hejsan! Om du letar stuga nära en skidort så kan jag rekommendera Idre. Inte mycket längre att åka än Sälen. Billigare skidhyra, liftkort och skidskola. Trevligare folk inte lika snobbigt som sälen. Du har ett stall i backen som gillar att rida också. I stallet är det ski in ride out. Bara en rekommendation. Mvh ina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..