Film och Danny

En eftermiddag med Tristan. Mall of scandinavia, rullbandssushi och shopping


Min fina underbara unge. Älskar denna lilla skit så mycket att det värker i bröstet

Vi såg en actionfilm med Vin Disel, helt ok! ”Ingen riktig Magganfilm” men bra action, fantastiska stuntscener. Jag somnade inte, så det var väl ett BRA betyg

Jag hade velat se LIONS, det får jag göra nästa gång. Det var Tristans dag idag


Sushin var oxå TOPPEN! Är du i gallerian? Testa den. Riktigt kul koncept, fräscha råvaror och MASSOR av goda varma och kalla rätter


Någonting som VERKLIGEN var bra. Typ i VÄRLDSKLASS… var Dannys show på börsen. Det var två timmar av skratt, tårar och underhållning som golvade dig.

En trevlig kväll med några vänner igår

Har du möjlighet att se den? GÖR DET! Det bästa jag någonsin sett.

​​

Högt och lågt. När Danny sjöng Super8 så rann tårarna. 


Lokalen var fylld till taket av kåta och skrikande tanter! (Tror att många blev sotis när vi lyckades ta den här bilden) 

Jag har aldrig sett så mycket heta damer på en gång HAHA och vårat bord var inte mycket bättre. Det var ett jäkla drag. 


En tonfisksallad och slötitt på tvn. Missade kvällens favoserie ”this is us”  hann inte hem itid

Imorgon ska jag beta av lite jobb, ska springa på lite möten (men Louie får följa med) på tisdag är det TV inspelning och på fredag åker jag upp till Jokkmokk med mamma och Hannah


Hittade dessa på Arlanda. 50% på rean men fanns tyvärr inte i min storlek. Har DU någon aning om vart man hittar dem? Har aldrig sett märket tidigare. 
Kram på er

 1. hej magdalena Jag vill börja att tala om att jag har följt dig i ett par år .du är en kämpe och en bra mamma .Jag hade tänkt hyra hus i santorino i grekland men har varit inne på alla möjliga sajter så nu till min fråga till dig vem hyrde ni genom . många kramar till dig /christina

 2. Hej. Följer din blogg och tycker du e helt fantastisk som får ihop ditt livspuzzel och är alla till lags. Glöm inte bort dig själv bara. Jag har själv sett Dannys show på Börsen och precis som du skrev va den så jäkla bra och alla töser va helt vilda.

 3. hej Maggda <3 jag är en överviktig tanttant som älskar din blogg. Ang STÖTEN!! När vi köpte vårt paradis i Lofsdalen så hade vi kollat på mängders mängders av tänkbara hus.Viktigast för oss var::Solen solen hela dagen kolla var den är Lycka till.Vi har solen på vår altan från kl 9 -18 uderbart

 4. Hade en exakt likadan helg (förutom bion) fast fredag och lördag.
  Danny var helt underbar, är fortfarande glad och berörd över hur duktig han är. Lite lätt avundsjuk att vissa får alla talanger, han sjunger hur bra som helst, dansar kanske ännu bättre och ser ut som någon som man skulle välkomna hem utan att blinka och dessutom var han rolig också 😉 En fantastisk show måste jag säga, rekommenderar alla att se den!

 5. Hej Magdalena,

  Gråter till den låten oxå… min dotter (21år) gick hastigt o tragiskt bort på nyåsdagen..
  o refrengen ” jag vill spola tillbaka, vi måste få ett lyckligare slut ” ekar i mitt huvud <3

  Hur överlever man Magda? 4 veckor har gått o jag kan ej ta in att hon är borta för alltid 🙁

  Kram ,
  J

  1. ❤️ du kommer aldrig förstå, du dör själv på insidan. smärtan kommer kännas lite lättare med åren. Första året är ett vacum. Du får stålsätta dig själv. Inte knäckas. Hon hade inte velat se dig knäckt

 6. Hej!
  Eftersom jag inte har ro att läsa böcker har jag fått en trevlig vana att sedan 6 år tillbaka läsa din blogg innan jag sommar . Brukar också ha högläsning för min man, tillsammans har vi både gråtit och skrattat och förundrats över saker som har hänt i ditt liv.
  Tycker verkligen att du är en klok, rolig och en jättefin person även om jag inte känner dig (fast att det känns som jag gör det☺️)
  Dina örhängen är verkligen fina! Finns dom att köpa i guld?? Jag har bara sett dom i silver..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..