Morgonpromenad

Sovmorgon och en frisk promenad i strålande sol


Smala gator, krispig luft och massor av vackra gamla hus. En tidig morgonpromenad, solen skiner och det är vindstilla…

Hittade det här vildväxta ödehuset mitt inne i stan. Hade jag varit megarik hade jag köpt det bums. Sophie berättade att det var till salu


Igenbommade fönster och vildkatter


På taket där uppe kan jag se mig själv skriva min roman i kvällssolen med ett glas vin, njuta av utsikten över hamnen och havet 


Frukost på ett mysigt fik nere på gatan…


Vi funderar på att boka massage under dagen? Gud va skönt att inte ha några planer, bara göra som man vill….

Nu har hantverkarna precis kommit. Vi ska fixa lite här hemma, packa upp väskorna sen ska vi ner på stan och köpa ”nyårsmat”Utsikten igårkväll


Det är helt underbart här!  

En kaffe på balkongen, läsa lite bok

PS undrar om grannens studsmatta på taket hade funkat i Sverige hehe


  1. Mysigt! Jag hoppas du vinner lite pengar så du får din dröm om huset, kan tänka mig hur vackert det skulle bli med lite renovering. 🙂
    Men asså, den där studsmattan … placeringen ser inte helt säker ut, hade jag hoppat där hade jag nog flugit som en vante över takkanten, hahaha 😀

    Ha det skönt, drick mycket vin, skratta och slappa. 🙂

  2. Hej Magdalena. Visst var det samma lägenhet som din fast högst upp i ditt hus som såldes nu för 13 mille (utrop 13,9). Var där på visning och den var jätte fin. 5 kakelugnar och fri utsikt över takåsarna!!! Synd bara att det inte fanns hiss…Hade gärna blivit granne med dig 🙂
    Hej hej Hannis

  3. Jag har ett tips på en fantastiskt mysig restaurang som heter Simply Delicious by Ronan. Den ligger i Santa Catalina precis vid saluhallen. Det är bara öppet dagtid och väldigt populärt. Boka och njut. Innehavaren är jättetrevlig och har jobbat i Sverige och pratar lite svenska.

  4. Det mysigaste är morgonen när man är utomlands, när allt är lugnt på gatorna. Såg din och Sophies video igår, haha, såå roligt att ni inte hade koll på att det filmades, skrattar ihjäl mig. Ha det sååå härligt ! stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..