Snart blir jag tonåring

Nedräkning….

Snart smiter jag ifrån snoriga näsor och hämtning, lämning och administration. 


Liiiiite ont i magen har man alltid när man lämnar ett skepp i svallvågor. Kommer Filip fixa det här? Har han koll. Inga varma kaffekoppar, inte för små/stora matbitar… 

Ja, ja du vet. Ärligt! Jag kan faktiskt bäst (killarna e rätt usla på att planera, hålla flera bollar i luften) hehe

MEN som tur är de rätt duktiga på att ordna hjälp.. Andra kvinnor tycker oftast att det är rätt mjawwwwww med män som tar hand om sina barn.  Och männen (inte alla såklart) är nog rätt duktiga på att tindra med sina hjälplösa ögon.

Tänk dig en högröd och stressad Filip med två barn på Hemköp. ”Åhhhh vilken gosig och duktig pappa” Ja, så tänker vi kvinnor ibland. Jag kan komma på mig själv när jag ser någon i kön (och fyllas av äckel) inte sjutton skulle väl någon tänka så om mig???

Det kommer gå bra! Jag är rätt orättvis och elak som sätter mig själv på en pedistal och hävdar att MITT sätt är bäst. Filip har sitt sätt, och det är säkert minst lika bra 


Fikade med DASHA igår.

 Jag vill åka till Moskva. Hon ska ge mig alla insidertips. Har du varit där? Det är väl lika bra att bocka av det innan det blir världskrig…

Duktig tjej Dascha! 

Hon har startat en webbshop där du beställer din stadsdel på collegetröjor. Hon har precis börjat… men när hon får lite swush på det så kommer man kunna beställa ”hela Sverige” jag tänker ha våran stadsdel, sen kan Filip få vara Ystad hehe


Jag gör gladeligen REKLAM för min käre vän! Bra idéer ska lyftas fram


Väskan packad för Spanien.

Träningskläder

Myskläder

Nyårsklänning för vårat alternativa nyår på torsdag

Böcker (ska utvärdera när jag kommer fram. Bägge e min stil)

Två set vanliga kläder

Sen har vi finncrips, vin, ett paket busar, ost och massor av confetti. Det här kommer bli OERHÖRT omoget och trevligt.

Spärr på mobilen ska jag ha! Inga blogginlägg på natten, eller efter första vinglaset hihi  

 1. Malin skriver:

  Vi (jag, min man och 3 små barn) bor i Moskva sen 1 1/2 år tillbaka som expats (bor annars i Sthlm). Staden/landet överraskar verkligen till det positiva. Finns fantastiska och coola restauranger, mäktig arkitektur samt kulturlivet är otroligt. Se Svansjön på anrika Bolshoiteatern är ett måste. Du är välkommen att höra av dig om det blir aktuellt med en resa till Moskva så kan jag ge mer tips och råd. Hälsn / Malin

 2. chris skriver:

  ”fyllas av äckel” märkligt, Du vet väl inget om deras privata liv och hemförhållanden… kan lova Du skulle bli förvånad !!

 3. Guud så coola tröjor! Måste ha en till mig själv och till ungarna ( dom som nu vill ha). Påminner mig om våra skoltröjor vi hade när vi gick i mellanstadiet på 80-talet 🙂 Skulle ju lätt kunna sälja dom i min butik!!!Bor dock inte i Stockholm så här heter ju stadsdelarna lite annat, men jag bor på Norrmalm och den finns ju!
  Åhh såå kul att få åka iväg på en liten tripp och få slippa allt ansvar över ungarna och bara få go crazy…det skulle jag verkligen behöva…även om jag är crazy i vanliga fall (fråga min sambo och mina ungar). Ha såå jäkla skoj!!!
  Dom där böckerna skulle jag oxå behöva, träningsboken till min lata sambo och tonårsboken skulle vi verkligen behöva både han och jag…sjukt jobbigt med 3 tonåringar hemma!!! Särskilt dottern, som har hållit på sen hon var 12år (nu är hon 16, men fyller snart 17år) Gaaahh sliter mitt hår typ varje dag.
  Vill gärna höra hur den var.

  Kram Malin

 4. Lotta skriver:

  Låter som ni kommer ha lite time of your lifes ngr dagar!! Underbart att komma iväg med sin bästa vän 🙂 Jag har med en ”Sofie” som betyder väldigt mycket, en man kan vara sig själv med, ett givande och tagande, kravlös vänskap♥Kram och en fantastisk kompis-tripp

 5. Camilla skriver:

  Mysigt, ha det så kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..