Fjutt i baken

Idag har jag nästan inte hunnit med mig själv. 

Allt har gått i ett rasande tempo!

Tristan fick följa med på inspelning efter skolan. jag hann storhandla innan jag var tvungen att lämna för Sollentunas härliga vinnar


Samtidigt som jag jobbade hann jag hänga med Anna backstage. Min fina underbara Anna! 

Ni som följt mig länge, vet att Anna är en av mina bästa vänner. Hon bor i Spanien och våra barn är bästisar.. Hon är här för en långhelg, men vi har inte kunnat/hunnit umgås då Louie varit så sjuk…

Vi hängde 24/7 när vi bodde i Marbella, och har genom åren hunnit med många härliga utflykter, ridning och resor tillsammans. 

Anna och hennes man har Skandia mäklarna på solkusten. Bästa bäst! Ska man handla i Spanien så ska man handla av dem❤️


Lagat tacos till sjuklingarna. Stef har åkt på en förkylning och hennes kille Christian har varit risig. Louie börjar bli bättre….

Spelat in massa prankfilmer med Tristan. Charlie fick vara med på ett hörn. Äta tånaglar, dricka vatten. You name it


Hunnit fixa med mina nya stolar och städat snyggt!!


E så HIMLA nöjd!! Visst blev de fint


Sorterat leksaker, bockat av lite jobbiga men viktiga samtal.Otroligt vilken jäkla eld jag fick i baken idag !?

Du vet en sån där dag då du bara tänker ”nu jäklar ska det bli gjort”

Bäbis sover (hoppas för stora delar av natten. En hel natt? Det tappade jag hoppet för länge sedan) 

Charlie har jag lovat att få somna på soffan framför Netflix. Det är ju ändå fredag. Skitsamma, ibland är det mysigt att få sova på soffan. Även för barn


Hetsätit nya favorit popcorn 

Tristan ska få sig ett rejält kok stryk.  Han smygfilmar mig hela tiden. Retas och filmar. Jag har ju så kort stubin att jag blir förbannad när någon går efter, tjatar och avbryter. När jag ber honom lägga ner, då trycker han upp kameran i plytet på mig, djävulsskrattar och grymtar som en gris.

Extremt irriterande unge!

Ja, ja nu ligger jag väl ute på någon jäkla world wide webb kanal nästa vecka, när jag kliar mig i röven och går omkring och morrar och svär.

Där rök min peeeeeeerfekta fasad! HeheGodnatt! Syns imörga❤️

 1. Jag skulle behöva en sån dag som du hade i dag 🙂 Julen står i kartonger och julklappar har inte hittat sina rätta platser ännu.. Men du, vad är det för tavlor som du har över soffan? Blev skitsnyggt med stolarna och när jag tänker efter riktigt ordentligt så KAN jag nog helt enkelt bli tvungen att köpa nya i genomskinlig plast (har ett runt vitt bord i vardagsrummet jag med vita stolar till) tro om jag kanske måste hjälpa de vita lite på traven att bli rangliga 😉

 2. Det blev himla snyggt o luftigt med dom stolarna. Visst är det skönt när dom dagarna kommer och man får sådana ryck, och mycket blir gjort. Kanske känner vi av att våren är på väg

 3. Blev himla fint o luftigt med dom stolarna. Visst är det härligt med sådana dagar när man får ett ryck, och mycket blir gjort. Nöjd och belåten med sig själv. Kanske vi börjar känna av att ljuset börjar återvända, och våren sakta men säkert är på väg.

 4. Hej!
  Jag måste bara säga att jag aldrig skulle låta mina barn se på jockeoboie, jag råder dig att själv se på klipp, titta på hans instagram och skapa dig en uppfattning. Jag tycker han förmedlar något som ej är önskvärt, beundransvärt eller något som barn ska behöva ta ställning till. Jag skulle faktiskt flrbjuda mina barn att titta på detta och framförallt se det själv för att skapa mig en uppfattning.

  1. Ha ha lever du Ulle under en sten eller? Se på tv, läs tidningar, bloggar o twitter – lovar du får en daglig överdos av folk som FÖRFASAR sig över vårt land : Sverige – ett av världens rikaste, tryggaste och mest demokratiska land.
   Jag FÖRFASAR mig personligen över Trump och stolt ”gnäller” över vilken lögnare, misogynist, odemokrat, pajas och rasist han är. Jag FÖRFASAR mig också över den bruna sörjan som sveper fram över Sverige, Europa och Världen. Till sist FÖRFASAR jag mig när röster om mänskliga rättigheter anses som gnäll.

 5. HEJ !
  Träffade din fina son Charlie igår på hans förskola. Vi lekte kurragömma på förskolans lilla utegård. Inte många ställen att gömma sig på där men Charlie lyckades att gömma sig så bra så att jag undrade om han verkligen var kvar på gården eller om han kanske hade gått in med någon pedagog. Några flickor skvallrade och visade vart han hade gömt sig. När det var Disco så såg jag att han höll i sin bästa kompis hand medans dom kollade på musikvideon. Så rart. <3 Jag arbetar på en annan förskola och dom hade studiedag så jag och tre barn fick vara på Charlies förskola. Vi blev så fint behandlade av Charlies pedagoger . Träffade så många fina barn b.l.a Charlie. Måste verkligen få berömma Charlie och hans kompis för deras taxibåt som dom har byggt av lego. Skulle aldrig klara av att själv bygga en sådan fin båt av lego. Hade hoppas på att få¨träffa dig och få säga hej men jag såg tyvärr inte röken av dig. Jag kände igen Charlie på samlingen och frågade vad han hette. Har ju sett många foton på honom och hans hundkompis på din blogg så det var inte så konstigt att jag förstod att det var han. Han var precis så som jag trodde att han skulle vara. Glad, snäll, rolig och pratsam. 🙂 Du får gärna hälsa från tanten som han lekte kurragömma med i fredags. 🙂
  PS: Du har rätt, han är allt lite lik Ove 😀
  KRAM.

 6. Hej Magdalena
  Ville bara tala om att jag tycker att det är fantastiskt att du som ”kändis” visar att man inte är perfekt att vi alla har våra fel och brister. Jag tycker du är modig, jag förstår att du får många bittra kommentarer, men låt dem prata. Du är fantastisk som du är!

  Tack att jag får följa en del utav ditt liv. Jag brukar stjäla klädtips utav dig

  Ha en härlig helg!
  Kram Jessica

 7. Hej Magdalena!
  Supersnygg inredning du har i lägenheten! Glimtarna man får på bild här och där är väldigt fina. Nyfiken som jag är vore det jättekul med en rundvandring och ännu mer inspo. Om det inte känns för privat såklart 🙂
  Tack för fin blogg, kul och tryggt att titta in här varje dag.
  Kram Lisa

 8. Blev jättefint med de nya stolarna. Var köpte du dom och vad heter de? Jag är oxå på jakt efter nya men kan inte bestämma mig för vad jag vill ha men dins var superfina.

 9. Tristan, vilken kärlek du visar din mamma. Bevisar bara att han älskar dig, Maggan, för att du är den du är. Visst ett pain in the as men ändå så mycket kärlek. Love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..