Snapshot och youtube 

Jepp fortfarande sjukstuga. Den här lilla nöten är svårknäck….

Vila, sug snor, Ipren och nässpray…

Formex pågår nu. Snyft! Det verkar jag missa. Hoppas jag kan åka dit en sväng på lördag ellr söndag då Filip kommer hem.

Jag vill ju träffa alla härliga återförsäljare till mina vackra smyckekollektioner HÄR!

Lo hänger som en lelös miniMi på magen. Han vill INTE vara på golvet ellr sitta själv.

Jag får i honom lite majs, några sippar välling och bröd. Tur att det finns att ta av.

Va mer kan man ge dem? 


Tack fina Lena!!❤️ Glad jag blev….

Nu ska jag passa på att bada Charlie och försöka hänga lite med Tristan.

Ska försöka slita barn från mobilen. Youtube, jockiboy??! Är det något en under-åring ska titta på?

 Måste genast undersöka. Jockiboy är ledsen, och min minderåring är ledsen för Jockiboys skull… 

Försöker hänga med i alla sociala svängar, alla forum. Snapchat, snuppscut, parascope, musikprogram, rap, Livingroom. You name IT! MÅSTE gå föräldrakurs. 

När jag lärt mig något? Då kommer det något nytt.

 1. Min 9-åring tittar på jockiboy hela tiden. Verkar väl ok. Är med på fångarna på fortet på fredag tillsammans med sin flickvän.
  Krya på er!
  /Hanna

  1. Då tror inte jag du har lyssnat o kollat ordentligt. Eftersom du inte ens vet att det är hans fru o inte flickvän. Kolla du lite nogrannare vad ditt barn kollar o blir intutad av denna människa så hoppas jag du ändrar uppfattning.

 2. Här har jag också en 9 åring som vet allt om jockyboy o just nu har han det jobbigt mamma han är ledsen varför fick jag ejnreda på ….

 3. Haha jag följer oxå Jockiboi Hemskt att barnen växer ikapp mig, när ska jag växa upp?
  Han har det jobbigt nu lilla Jocke.. tror inte det är nån fara att följa honom, han är härlig och snäll!
  Visst, svordomar o bus förekommer men det kommer man nog inte undan ändå 🙂

 4. Hej Magdalena! Tack för en fin blogg. Du är en fantastisk person och jag hoppas få träffa dig i framtiden. Jag är ensamstående mamma till två små tjejer, en på 4 år och en som fyller 2 år i maj. Vill ge ett litet tips angående nåt att ge barnen när de är sjuka. Jag har alltid fruktsmoothie hemma i kylen (såna för barn som man klämmer). De går alltid i när barnen matvägrar när de är sjuka. Är säker gott med lite sval smoothie när man har feber. Må så gott! Stor kram till dig

 5. Jag har bonusbarn som tittar på Jockiboy och Jonna. Av en händelse hörde jag ett klipp om varför han är ledsen nu. Jonna skäller av sig i ett klipp gällande hans familj, pratar om hur illa behandlad han blivit. Pratar om tragiska saker som Jockiboy upplevt i sitt liv som INTE lämpar sig för barn att sitta och lyssna på. Svärs även en del.
  Trodde det var ok för barnen att se på men har ändrat min uppfattning nu.

  1. Bra att du uppdaterar dig tycker jag. Och säger din magkänsla ja så är nog ja bra, säger din magkänsla nej så är nog ett nej det bästa. Det är DINA minderåriga barn de gäller. Strunta i vad andra säger, andra får bestämma över sina liv och sina minderåriga barn. Men de bestämmer ju
   INTE över dina (och Magnus) minderåriga barn och inte över dig!

   Har andra åsikter om mig och mitt liv så tänker jag att de nog har en del problem under ytan att ta tag i. Är man så upptagen med att hålla reda på vad alla andra befinner sig och gör och viftar med ett finger om att jag är ”fel”. Ja, då har man nog tappat bort sig själv, sin egen betydelse och meningen med livet någonstans på vägen. Stress samhälle med duracellkaniner.

   Jag tycker det är tråkigt att ungdomar ( långt i från alla) har växt upp med en skrev verklighetsbild, skev bild av sig själv, och sin egen betydelses., skev bild av synen på andra, skev syn på vad som är livet. För många unga idag har snabbkändisar från dokusåpa som förebild. De leder till att de bara har framgång, bli känd, tjäna pengar och vara snygg som framtidsdröm.

   Det är ju bra att barnen har drömmar, men det får ju inte vara på bekostnad av deras egen fysiska och psykiska hälsa och många gånger är är den långa väga vägen till framgång den som är bäst i längden och att man är snäll och ödmjuk på vägen.

   Hade jag varit du hade jag pratat och ifrågasatt och varit lite jobbig och besvärlig, föräldrar ska vara lite besvärliga. ( det har nog alla tonåringar tyckt i alla tider)
   Du kan ju inte hindra/ förbjuda honom från att gå in på saker, men du kan lära honom att vara kritisk och lyssna på sig själv och sin egen magkänsla vad som känns bra och dåligt och följa sin EGEN vilja.

 6. Alltså. JockiBoy (eller hur nu han stavas) var med i den grisigaste dokusåpan ever för några år sen. ”Kungarna av Tylösand”. Googla det ni. Han hade även en egen blogg där han lade upp bilder på sin pick under kategorin ”dagens ru*k”. Det, tillsammans med bilder där han trycker upp dildos i sin rumpa etc, etc. Jag hade INTE velat att min unge såg på nått som den där otäcka människan hittar på. Observera att jag inte är pryd öht. Men däremot så känns han så jäkla kändiskåt och falsk att jag blir helt matt!

  1. Fast kan ju tillägga nu att han har förändrats helt och hållet! Du kanske ska ta reda på vad som har hänt i hans liv innan du kan kasta fördomar på honom som dem flesta gör. Visst han har gjort sjukt mycket fel för 3-5 år sedan, men personer kan förändras till det bättre och det har han gjort till 100%. Nu i helgen hände det hemska saker med dem, men innan det kan du ju kolla på deras videos, dem hjälper personer som är i kris, får barnens pris på en gala, träffar cancersjuka barn, gör videos som både barn och vuxna tycker är underhållande m.m.

 7. Hej <3
  Jag hade hoppats på träffa dig igen på Formex då tjejgänget är där fred och lördag!!
  Det var några år sedan sist 😀
  krya på er <3
  Kraaaaaam Madde

 8. Jockiboi på youtube är inget för barn! Eller för nån, men absolut inte för barn. Det handlar om mordhot, vilja att inte leva, användande av droger (dock kanske inte av
  J själv) och en massa annat väldigt destruktivt!

 9. Har du kvar din ergobaby bärsele som du köpte nät Lo var spädis? Det är såååå mycket skönare för båda mysigt att bära mage mot mage i en ergonomisk sele. Kan varmt rekommendera att du iaf testar igen nu när han börjar bli tung och du inte behöver hålla på med spädbarnsinlägg. Den funkar också att bära på ryggen med, perfekt när man behöver laga mat med kinkig liten och så klart på långpromenader med vagnvägrande bebis.

 10. Mina barn snackar om Jockiboi som att det är en släkting , nä när tom 4-åringen valde detta på paddan då fick det vara stopp!

  Kurs vore bra… Men dom små liven har väl hittat 1000 andra sidor/appar/kanaler innan vi ens gått färdigt kursen .

  Krya på er

 11. Ja, Jockiboy är direkt olämpligt för barn å kolla på enligt mig. Mordhot, Barnlöshet operationer, Droger o självmords prat… Barn kan inte skilja på verklighet eller sol på detta fall nån stolle som sitter o hittar på saker för att bli kändis o tjäna pengar… Han borde förbjudas !

 12. Kall tetra ersätting funkade på min när han var liten liten. Vaniljglass, Frozenyoughurt. Frysenbanan som du sen mixar med lite mjölk, blir som shake!

  Ha det gott i sjukstugan!!!

 13. Vår 10-åring följer Jocke och Jonna sedan länge och jag har känt mig tveksam men nu har jag bestämt att det får vara nog! Psykisk ohälsa, bråk med många, cancer, deras misslyckade försök att bli gravida, självmordstankar… Detta är kanske verkligheten men jag tycker inte att det är något för barn (även om de är roliga ibland).

  Krya på er!

  1. Jag tycker det klokt att se en 8-11 -åring som barn med barns behov, ska inte förväxlas med vuxnas. Sen börjar de högstadiet och blir det annat.
   Och det är skillnad på årskurs 6 och åk 9. ibland är det bra att kunna vänta och ha saker att se framemot…”sen när jag blir 13, sen när jag blir 15, 16, 18. Allt behöver inte vara på en gång och speciellt inte när hjärnan inte är mogen nog att tolka saker på samma sätt som äldre tonåringar och vuxen.

   Sen är ju barn olika och varje hem olika. En del föräldrar kanske känner att de har kollen, att barnen mår bra och att det fungerar med barnen ganska fritt är på nätet.

   Det handlar ju inte om jockeboy eller dokusåpor eller något annat är bra eller dåligt, vara eller inte vara. det handlar om det är lämpligt för barn, och vilken ålder det blir lämpligt. Min personliga åsikt är att barn inte går miste om något viktigt för att de inte får se Jockeboy och jonna och att man inte behöver vara så orolig för att ens barn ska halka efter och blir ”något misslyckat” för att det inte hoppar på varenda ”tåg” som kommer farande framför dem livrädda för att bli den där som står kvar på ”perrongen” när alla andra är långt framför.

   Jag tror att barn som halverar tiden framför en mobil och som inte vet vad någon kändis gjorde alldeles precis får ett väldigt bra liv ändå. Sen vill gärna dem som ökat tid de är på nätet tala om för dem att de själva är fullt normala och att han/hon har ett tråkigt liv, Det ät inte normalt att ha en sådan stöddig och osympatisk attityd mot andra.

 14. Min man och jag jade lite delade åsikter, en dag nör jag inte va hemma passade dottern (8år) på att fråga honom om hon fick titta på jockiboi, hennes äldre syskon tittar på honom så hon visste lite av vad han gör.
  Min man säger såklart Ja!
  Jag lät det var men nu inser även min man att det är lite väl mycket av alltigenom, vi märkte en förändring på dottern attityd, hennes språk osv, hon satt o grät när han grät och mycket sånt, hon fick en hel del information som en 8 åring inte ska ha, så nu har vi tillsammans pratat med henne och sagt att hon inte får titta på honom mer, det gnyddes en del i början men nu frågar hon inte längre och nu börjar vi även märka en positiv förändring, det fula språket och den dåliga attityden börjar sakta men säkert försvinna. Jag kan inte klandra honom för allt, han har det inte lätt men i dagsläget är han inte en positiv förebild för mitt barn.

 15. Pröva att mixa halvfrusnabär med turkiskyoghurt eller yoghurt( vaniljsocker för den som vill) mycket poppulärt härhemma för onda halsar ..blir som glass

 16. Min dotter är elva år och både Jockiboy och Jonna ligger på No No-listan. Tycker inte att de lämpar sig riktigt för den ålder. Vet inte riktigt vilken ålder de lämpar sig för..? :o)
  Men, det är ju upp till var och en.
  Hoppas att lille Lo kryar på sig!

 17. Jag har kollat på Jockiboys program på tv och jag tycker att han och hans flickvän verkar vara fina människor. Jag såg en intervju med Jockiboy hos Malou och blev berörd av honom. Han har haft det jobbigt när han växte upp. Det märktes att han inte mådde bra när jag såg honom i dokusåpan som han var med i för några år sedan. Han har snälla och fina ögon. Jag hoppas på att det kommer att gå bra för honom och hans flickvän.
  Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..