Rubriker och Nintendo

Ligger med bäbis…

Han har precis somnat. Slagen hjälte. Inte en kul dag idag. Charlie har fått vara hemma och mysa med oss. Han har nog inte haft någon vidare rolig dag

Vi proppar i oss Cvitamin och försöker göra det bästa av dagen.

(Saxen är för att jag klipper små bitar till Lo)

Jag har sparat Isak och Lancelots gamla  Nintendo med massor av spel. Det fick Charlie av mig idag….. Kul tycker han! MYCKET roligare och enklare än telefonen.

Skummar igenom kvällstidningarna och känner ett djupt ÄCKEL över hur Gardell och hans kollegor skriver krönikor om den döda pojken innan kroppen ens hunnit kallna. 

Vill Ahmed mamma och pappa läsa deras klick’sökande debattrubriker och texter. Skiter fullständigt om det är VÄL MENAT, om det är sanningar mm. Fel tidpunkt och jäkligt plumpt gjort. 

Jag blir genuint LEDSEN! Spelar ingen roll. Jag hade ALDRIG velat läsa det där ett par dagar efter att mitt älskade barn dött i en tidning.

Jag skiter i om krönikörerna får vidriga mail till sina privata tidningsinkorgar. JAG SOM MAMMA hade inte velat läsa det ”offentligt” om min döda son i en kvällsblaska. 

Sjuka anonyma nättrolls’kräk som kan uttrycka sig så, maila iväg något så vidrigt. Men varför ge dem utrymme?

Show some fucking respekt till familjerna istället!! 

Ni kan väl vänta med att jaga era jäkla artikel’ klick … usch vilken klump jag har i magen. Skulle verkligen bara vilja krama och hålla om Ahmeds mamma..

Jag kan vara trött och överkänslig idag, då ber jag om ursäkt. Men en besk smak har jag i munnen

Nu ska jag försöka lägga Charlie och Trista (blir nog jäkligt svårt)

Lo har precis somnat och jag skulle göra allt för att bara få somna.och blunda för att jag har fler barn

Det kommer nog bli en till vidrig natt

 1. Oerhört sorgsamt med alla mord, våldtäkter, hot etc. Vilken tid lever vi i? Hur kunde det bli så här! Vi tillsammans bildade ett av världens mest fridsamma samhällen under 1900 talet men nu har politiker, journalister o anfra makthungrande människor fullständigt dragit ner vårt vackra land i smuts, rädsla, hot o hat!

 2. M skriver:

  På vilket sätt är det bättre att dela texten och hatet på en blogg? Poängen går hem utan texten. Håller med dig, den är vidrig.

  1. Jag ser inte min blogg som en stor kvällstidning där berörda människor kanske är inne och läser. Men du/ni har självklart en poäng.
   Det Gardell och hans kollega skrivit har legat längst upp på Expressens sida i flera dagar. Jag gör inga länkar, jag bjuder inte på klick. Jag har en liten skärmdump från Sveriges näst största tidning… men jag borde kanske ta bort den?

   1. Emelie skriver:

    Hej! Jag kan tycka att det finns en poäng med att du har bilden kvar. Annars går nog många in på Expressen och kollar och då får de sina klick. På detta sättet får man ändå veta vad det handlar om.
    Tack för en fin blogg förresten! ❤️

 3. Lotta skriver:

  Ja det är hemskt med detta skrivande om så tragiska händelse man blir så förbannad låt folk få sörja ifred trevlig dag till dig med familj

 4. Cecilia skriver:

  Hej Magdalena! Tack för att du bloggar! Varje dag när jag läser din blogg tänker jag vilken tur vi har som vill läsa bloggar, att vi har just DIN blogg att gå till. Märks att du lever DITT liv & står för något och visar livets alla sidor både de jublande och de mest hemska. Det blir aldrig ointressant att följa dig. Idag var jag tvungen att kommentera för jag tål inte heller herr Gardell. Han har gjort bort sig redan tidigare i mina ögon som vill gå i spetsen med Malena för hela PK skiten men har bara floskler att komma med där han sitter i sin 5 rummare på Östermalm långt ifrån alla vardagsproblem som uppstår i ex utsatta områden, så lätt att vara PK då. När han idag så osmaklig och från ingenstans ska skriva om den döde pojken blir det exakt så som du beskriver det-djupt plumpt.
  Hoppas ni kryar på er snart. Har själv vart krasslig till och från sen efter nyår och väntar ju på att komma igång med lite träning….som de flesta andra. Ta hand om dej! Kram

 5. Sara skriver:

  Hej Magdalena! Förstår ditt äckel, jag känner likadant. Det är så vidrigt att det inte går att sätta ord på. Men genom att visa upp rubriken/texten sprider även du vidare detta. Vill du snälla ta bort bilden med dessa omänskliga uttryck, så kan din text tala för sig själv.

  Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..