Smycken, bäbis och stugmorgon.

Liten mycket intensiv kille som inte gillar att sova om nätterna skänkes!  Du får blöjor och en bilbarnstol på köpet hehe

Denna lilla vilda fokuserade men MYCKET älskade unge

Det här är verkligen en härlig prövning på ålderns höst..

Struphuvud. Bröstvårtor. Hår (men inga stora tofsar, bara tunnt bäbishår) Ögon, glasögon, läppar, nyopererad bröstkorg eller tunn hud på insidan arm, hals eller lår. 

Ett stadigt paket muskler. Hänsynslös och rak på sak. Siktet på målet, sen ger han sig inte.

Han tar han sig över golvet som en snabb barracuda, TJURSKALLIG, gnällig och envis i rösten. Gråter aldrig och bjuder dig ALLTID på ett riktigt kina’leende.

Jag glömde resespjälsäng. Han kryper klättrar och drar i ALLT.. Lampor, gardiner, kuddar och väggar. Slammsuger blocket. Finns det barnbutiker i Sälen? (Måste ändå ha en för framtiden)

 I värsta får jag väl åka ner till ett av hotellen och hyra en, lättare att stoppa ner honom (Lo, inte Filip) runt 5 snåret, och rävsova när han bökar runt  

Panik imorse. Smart’as! Glömde mina nya prova’på ögonlinser hemma, skulle vara smart och köpa  ”en’gångs’linser” på ICA igår.  

Vidriga var de!! Sorry Easy eye…. Funkar säkert på alla utom mig.

Men hur kan det vara en sådan skillnad? 2+ i styrka? Men jag SÅG INGET! Filips ansikte var helt utsuddat, och allt snurrigt. Fick lite panik! Och försökte ta ut dem. Men de var så tunna att de inte gick att få tag i med fingrarna. Ännu mer panik. Jag nöp och rev så mycket på vitan att jag nästan fått en blodsutgjutelse.

Det får blir immiga glasögon resten av resan.

Charlie och Lo sover. Filip och Tristan drog till backen redan vid 09

Skönt för Tristan att få bränna lite energi. Charlie får en återhämtningsdag..

Nyhetsmorgon på datorn. Filip han kan han….

Har tappat mitt fina örhängen!! Grrr
Vet inte om det förvunnit i stugan eller ute någonstans. Usch vad ledsen man blir, när något man verkligen gillar försvinner. Måste leta i sängen. Säkert Lo som slitit av det, när han klättrat på mig.


Bytte till mina små hjärtan. Hjärtset’et är den gamla och dyrare kollektionen. Riktiga diamanter och guld. Det finns dock liknande i årets kollektion som är i silver med guldöverdrag 

Såg på bilden att halsbandet låg åt fel håll. Stenarna ligger mot huden.


Jag gillar verkligen små och enkla smycken till vardags. Stort och bling är fint till fest! Men stilrent går alltid hem.

Önskar dig en fin dag!! Vi syns lite senare❤

 1. Frida skriver:

  Prova sovpåse Magdalena! Har samma problem som du med min 9 månaders zzzzz men sedan Två veckor tillbaka sover hon i sovpåse, o hon sover MYCKET bättre!!!

 2. Vi har en extra resesäng i stugan vi om ni vill låna, vi åker på torsdag. Vi bor i blå byn i Lindvallen.

 3. Jag tar gärna emot honom!! Vi har inga egna barn och han får allt han behöver av oss!

  Jag vill passa på att önska dig ett riktgt GOTT NYTT ÅR!

 4. Jag tar honom med eller utan blöjor
  sötnöten

 5. Ingrid skriver:

  På en stor o lång kvinna passae inte små smycken lika bra. Liten kvinna, små smycken, stor kvinna, stora smycken. De kommer mer till sin rätt då men alla tycker ju olika. Dina är oerhört söta! Gott nytt år!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..