Haha!!!!!

Hittat felet på mitt synfel!! TACK uppmärksamma CAMILLA!! (Och förlåt easy eye)

JAG borde ha haft glasögonen när jag shoppade igår. Det står -2 på linspaketet! Jag har ju 2+  

Nu är jag ju helt ny och purfärsk i linsträsket, vet ingenting om olika synfelen. Hehe Men det måste vara stor skillnad på -2 och +2 ? (Jag är översynt oxå) haha!!!

En billig fylla

 1. Ha ha då kan du stau övfer ” SKOMPAN” ikväll då, tittar i kors ändå?!❤️

 2. Sofia skriver:

  Sjukt roligt! För mig som haft glasögon sedan jag var tre så känns det otroligt komiskt att någon skulle missa att kolla in tecknet framför siffran. Jag är dock mest nyfiken på om linserna är bekväma att bära. Det lät verkligen inte så på din beskrivning eller kanske jag missförstod? Om jag skall gå på dina erfarenheter verkar de vara svåra att få ut pga att de är väldigt tunna. Det är precis därför jag själv föredrar tvåveckorslinser. De är mindre sladdriga.

 3. Malin skriver:

  Åh, jag skulle GÄRNA kunna tänka mig att vara barnvakt till er lille prins, åtminstone för några timmar! Charmigare kille får man leta efter, han ser verkligen så underbart glad ut på alla bilder.
  Jag jobbar som BVC-sköterska och älskar verkligen barn (kan ju vara en fördel i mitt jobb ). Bättre jobb kan man inte ha! Möts av solskensleenden varje dag (förutom när de får sprutor).

  Ha en fortsatt härlig semester!
  Kram / Malin

 4. Camilla skriver:

  Haha!! Det kan hända den bästa!! Kul att jag kunde vara till hjälp 🙂
  Ha en trevlig nyårsafton!

 5. Katin skriver:

  Du är ju bara för rolig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..