Lammet och grisen, pappa och perfekt dag

Jag gnällde lite i går, men fanken vilken bra dag det blev idag!! Shit! En riktigt härlig corn’flake’reklam’dag haha (iochförsig den är inte slut ännu=)

Sket i ”spelfritt” pallade inte med det själv. För mycket gnäll….MEEEN det har löst sig ändå. Ungarna vill faktiskt hänga. Inte bara glo på skärm..

Vi har bastat. Duschat, rullat oss i snön. Chips, sällskapsspel avrundat med liiite Pokemons.

Jag har gömt mig i min kökshörna. Nyduschad och skrubbad till tänderna. Trycker in jordnöttsringar i käften. Like no 2morrow

Skidskola för Charlie i Lindvallen. Pappa Kneten skjutsade dit honom, innan han tog en tur i längdskidspåret med Marie och Leon.

Filip och Tristan har varit i backen HELA dagen.

Snowboard och skidor

Trötta barn? Hehe

Pappa, Marie och Leon dök upp lite innan lunch. Vi fikade och myste i stugan först.

Pappa hade med sig TUNNBRÖD. RIKTIGT tunnbröd… Det bästa jag vet!!

Mycket smör. Bara massor av smör och  inget pålägg!

Man blir så där härligt bubblig och svullen i magen av tunnbröd hehe (jag kommer garanterat be Filip krypa ned under täcket, sen ska jag berätta hemligheter för honom hela natten)
Jag som inte ätit bröd sedan i somras? Min mage är i totalt uppror hehe

Vi fick en hel burk med nybakade bullar av Maries mamma Gudrun…

Lo älskade pappa!!

Visst har jag en oerhört vacker styvmor?!

❤Marie och pappa har varit gifta i ca 20 år.. Två kap som kapat varandra❤

Middag på Lammet och grisen! Bästa ”buffén” Jag ätit på många år! Helt fantastiskt.

-Nej! LoLo  får INTE somna efter 15. Vi MÅSTE hålla honom vaken i bilen på väg hem. Jag vill verligen få SOVA inatt!!

-Vi socker’tjackar honom! Jaaa! Varför inte!

Los första möte med en av de 1010 dödssynderna. SOCKER!

Jaa, ja han kommer ju inte dö, och socker kommer han ju för eller senare äta ändå Skitsamma.

Det var iallafall oerhört kul att se hur LÄTT DET PLÖTSLIGT VAR att mata ongen med sked? Han har ju tidigare VÄÄÄGRAT ..

Trevligt sällskap till kaffet… =)

En oerhört mysigt dag! Kvällen är perfekt! Barnen glada, jag glad, Lo sover..Fick kramas med min ÄLSKADE pappa! Den här dagen går till minnesbanken som PERFEKT

Men när allt är för bra?? Då brukar det alltid hända något jävligt!

Stänger av telefonen och njuter så länge det varar.

Kram på er ÄLSKADE vänner! Hoppas ni oxå fick  en fin dag och kväll.

VAR RÄDDA OM VARANDRA! Ta hand om dina nära och kära. Lev varje dag som om den vore den sista. Älskar! Och visa det.. ❤

 1. Anna skriver:

  Så härligt att vara i fjällen! Du säger att din pappa o Marie varit gifta i 20 år, men hur går det till? Marie ser inte ut att vara mer än 25

 2. Vet att du gått igenom svåra prövningar i livet och jag vet vad det innebär då jag både varit där och är än. Läser din blogg då och då men lämnar sällan några spår av skrift efter mig för jag känner att ingen bryr sig och står med frågan obesvarad.. – Gud , varför fick jag det så svårt och varför kommer jag inte fram.. Hoppat över häcken ett svårt prov många inte klarar och tänker än på en väninna som slängde sig framför ett gods tåg för hon inte klarade men största frågan är fortfarande – Gud vad vill du med mitt liv för nu går jag mot 52 i år och kämpar än. Vad är min uppgift eller var det meningen att jag behövdes som offerlamm eftersom jag hoppade över uppstod ett sådant lugn , ett kaotiskt lugn och insåg snart att mig gick inte knäa mer men undrar än varför jag inte fick njuta av livet .. Hursomhelst Magdalena är jag oerhört glad att få läsa dina rader och bilden här nu med er sittandes med mobiler fick mig och gapskratta för ironi behövs när man ska överleva men råkar vara så att jag äger ingen iphone men en gammal Nokia med svart/vit skärm för pengar har jag inga men gott om empati , kärlek och förståelse 🙂
  Varm Kram
  Gott Nytt År!!
  Katja

 3. Frida skriver:

  Hej!!
  Tycker de är så roligt att läsa din blogg och om eran lilla Lo :). Fick mitt första barn också den 22 februari i år. Kommer så väl ihåg (speciellt hur tårarna rann ) när jag läste inlägget om att ni skulle få en till bebis och att det var på Isaks födelsedag. Vi var beräknade till samma dag och fick samma dag :). Tänkte bara fråga dig ang. Los sömn som du skrev igår.. om han inte sover efter tre när lägger han sig för natten sen då? Och hur många ggr vilar han per dag? Våran lille har helt slutat sova på natten också ( efter att ha sovit hela nätter till han blev 8 månader ). Nu böjar han omkring och kastar sig hela nätterna, och det börjar redan när vi går och lägger oss. Märker ni någon skillnad att det blivit bättre när han inte sover efter 15? Kanske värt att prova ändå även om denna lille vi har blir trött efter ca tre timmar. Men just nu känns det som vi provat allt annat.. Många kramar till dig! Och gott nytt år!!

 4. Åh! Älskat dig och din systers vardag med ongar, blues, Ågren och allt det bästa i livet!
  Kärlek, sorg, tro, vardagar med EXTRA ALLT -ovanstående.
  Du är en mycket stark person. Du VåGAR skriva om det onämnbara, vågar ta upp din egna brister, din kärlek, din sorg och ditt liv!
  Jag är en äldre mamma med mycket i bagaget, Skauning med Stockholmsmake! Och liiite som du- mina, dina och våra ”ONGAR”! Som jag skrev till din syster i blogg kommentar- En fantastisk kombo för livet ❤️❤️❤️ ( kan inte nog hylla min man som stöttat och stått ut med mig i alla blåsväder ❤️)
  Kommer fortsätta följa din blogg, älskar blandningen med NÄRA upplevelser och dos av verklighet, lite flärd då och då, trix med dagliga logistiken och att du som oss andra dödliga tappar modet ibland och bara bölar! Ärligt. Naket. Smärtsamt.
  Sen kämpar du igen. Gott Nytt År ❤️!!!
  Tusen kramar //Åsa från Skaune ❤️

 5. Linda skriver:

  Ja väldigt vacker styvmor! Är ni jämngamla? Hon ser ung ut?! Gifta i 20 år??
  Isak är väldigt lik sin morfar!!
  Lo är för himla söt och go!
  Härligt att du kan gå utanför ramarna och att allt inte ska vara så perfekt! Men vad ska hända med Lo nu när han åt socker?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..