Failed 

Failed ✔

Stod inte emot ikväll! Det ÄR mysigt i en stuga utan wifi. Men inte hela tiden…

Jag har gömt mig i köket under en köksbänk, som en liten mobilnarkoman

 Tjock-gnäll-korv har preeeeecis somnat. Jag behöver samla kraft. Som i ett tv spel! Hoppa ihop lite coint’s och samla hjärtan för att orka med kvällen.

Gnälliga trötta ungar, ret! Dessa jäkla semestrar ser och upplevs idylliska på bild OCH efteråt hehe (när man ser tillbaks på korten)

Man blir trött av all frisk luft. LO har varit gnällig, Tristan testat snowbräda för första gången. Charlie på G att lära sig stå själv…EN LÅNG dag

-Ok killar!!! 

30 min mobilspel medans ”mamma städar i köket”  SEN spelar vi brädspel! Jag orkar egentligen inte spela några brädspel ikväll, jag vill BARA titta på film och sova. ”Pausa ungarna med en fjärrkontroll” få tyst på dem, och pilla mig i naveln. Nu har ongjäklarna fått blodad tand och vill spela hela tiden?!   (jag skriver med glimten i ögat, för er som är orda’granna och inte kan läsa mellan raderna. Det är skrivet med värme)

En liten stund bara. En tyst minut

En av oss härinne!! Älskar när ni kommer fram och hejar! Då måste jag knäppa kort på er, och lägga ut här..
Trött är jag (man ser på bilden) och har ätit så mycket skräp att jag inte kan knäppa byxorna längre.
Åkte ner till Lindvallen och fixade med skidskola.

Det blev ingen buss, tog en taxi. Vågade inte ens gå hundra meter längst stora vägen till busshållplatsen. Det var massor av trafik. Bilarna körde fort. Halt och ingen plats att gå på.

Bilder på killarna i backen. Glömde. Bilder på allt annat skoj i dag? Glömde.  Bilder från Högfjällshotellet. Glömde

 

Ps Innan jag glömmer, syrran har mellandagsrea! VRAK-PRISER på massor av fint

Klicka HÄR! Och ange wintersale som rabattkod i kassan..

Bor du i Stockholm eller i landet Skåne som Charlie säger, då kan du shoppa i Malmö på

Friisgatan 14 eller på Karlavägen 49 i Stockholm 

Nu håller vi tummarna för att Lo ska sova. Sover han efter 14.30 då är natten körd. Han somnade igår i bilen och idag i ca 30 min…  Så liiite kan räcka, sen är det party hela natten.

Veckan fortsätter i FAMILJENS TECKEN Imorgon kommer min pappa, bror och styvmor hit med sina skidor på ryggen. 

Killarna ska få busa lite med morfar och träffa sin yngre morbror Leon. Jag har VERKLIGEN saknat pappa!!! Kan få riktiga PAPPAABSTINENS. Om jag upplevs lite halvgalen? Då är min pappa en fullblodsgalning. (På ett underbart sätt) ALLA hyss jag kan, dem har Kneten lärt mig hehe

Gammal bild…

Och detta gamla underställ? 1 år emellan. PRECIS!!

Ca 8 månader gravid och mamma till tjockmonster 10 månader

jag var i Sälen för nästan exakt 7 år sedan. Då var Isak med. Hittade det här gamla inlägget. Är så genuint, hjärtligt välsignad som får ha denna underbara blogg. MIN DAGBOK! JAG hade nästan glömt. Bilderna och texten tar mig tillbaks. Coola Isak fyllde 15, och vi firade det i fjällen….

HÄR!

 1. agnes skriver:

  Härlig 70 tals stuga:))) ongarna varvar ner lite med skärmtid o vilar lite man kan ju inte vända en trend över en natt…..Stå fastlåst i slalomkängor i timmar känns ju i hela kroppen…… mysigt med Pappa besök, han bor väl i skogarna i Dalarna?

 2. Hej
  Så klockrent skrivet visst är det mysigt att umgås med sin älskade familj men det är verkligen en utmaning. Vi har nyss kommit hem från 1 vecka i Lindvallen och även om jag har stora barn (19,17 o 14) så har alla egna önskemål om ditt och datt.
  Att synka till val av backe, fika här eller där/nu eller sen, vad ska vi äta osv.
  Ha en skön vecka och njut mellan varven

 3. SoL skriver:

  Hej och god fortsättning.
  Här kommer en utvärdering av dina Boostkapslar: Jag har ätit dom 1 månad och känner absolut INGEN skillnad. Kanske är det så att jag är välnutrierad och får i mig det jag behöver via kosten eller så är det så de inte fungerar på mig. Jag har ju läst hur en del tycker att de gör underverk, men jag känner tyvärr ingen skillnad alls.

 4. Susanna skriver:

  Älskar verkligen din blogg❤ Du e så underbart ärlig och visar hur verkligheten ser ut Å sån underbar bild på din lille man smälterHa en fin dagHär e d jobb snart .. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..