Juldag i Ystad

Kom ner till mina älsklingar igår….

En lugn kväll hos Eva Mats. Lo känns bättre, men Charlie han har haft 40 i feber EFTER Alvedon en hela natten. Medicin, glass och kalla trasor i pannan

Fina pojkar! Filip ligger på sofforna och kollar på tecknat med Charlie, jag Lo i sängen och titta på roliga dokusåpor. Mormoner och frireligösa tonåringar.

Älskar TLC!! Den här kanalen måste jag skaffa hemma 

Svägerskor och svärmor 

Vi tittade på REOR och olika klädsajter. Jeanette lär mig allt hon kunde. Någon helt underbar sida som hette Boost?! Rea och grymma fynd. Nästan lite sur att hon introducerade mig hehe! Nu e det klippt!

Min GÅRDSSÄLLSKAPET’ skinka….

(Jag har skurit bort fettkammen)

Färgen är inte som ”icas” den är röd, köttig och torr. Så OERHÖRT mycket godare än en en ”vanlig plågad skinka” Torr! Älskar torra skinkor. Man riktigt känner att ingen sprutat in vatten och tillsatser. Vanliga skinkor ät ju nästan vit-rosa med ett svulstigt och daller-vattnigt kött

Uppskattad julklapp från släkten 

Tupplur

Då passar vi på. Som två gamla pensionärer. TIDNINGARNA!!

Vi förfasar oss och läser högt för varandra. Jag får ta fram glasögonen för att se. Vi dricker kaffe…

Härligt att bli äldre! Kunna njuta och bara vara. Idag ska vi inte göra någonting 

Julklapp! 

Ett par finbyxor i ”mjukis”material med smokingrevär och muddar! Helt underbara… (Med höga klackar eller raggsockor)

Tröja från Rodebjer.
Kram! Och hoppas du får en fin fortsättning❤

 1. maivi skriver:

  God Fortsättning. Stormen lägger sig snart. Lite mysigt också att höra vindarna brusa i husknuten.
  Men gud va Filip ser trött ut, har han haft jobbigt när inte du varit närvarande??

  1. Hoho ja, det har nog varit kämpigt för stackaren… (men nyttigt)

 2. Anne skriver:

  Menar du boozt? Finns ocksa i Tyskland – de har en bra blandning av alla lite dyrare märken….
  Gott nytt ar!!

 3. Anette skriver:

  God fortsättning! Jag skulle också jättegärna vilja veta vart jag kan få tag på dom fina byxorna! Kram Anette

 4. God fortsättning Maggan önskar jag dig och din familj.
  Jag gjorde som du, tvingade mig inte till något jag inte kände för. Jag hälsade på min mamma och min bror och hans familj. Åkte sedan hem och la mig ett slag i soffan, själv hemma, och vilade. På kvällen åkte jag åt en middag med mitt ex, i mitt gamla hus för att ge hans barn sin julklappar….sedan åkte jag hem igen och lade mig tidigt i säng framför en film. Helt underbart och jag kände mig inte kvävd. Av att tvinga mig igenom ngt firande jag absolut inte ville.
  Det kändes underbart faktiskt.
  Ingen stress eller press.

  En fråga jag tror du fått väldigt många gånger…jag har läst dina böcker och den första tre gånger.
  Jag är väldigt ivrig på att få läsa fortsättningen efter din första bok. Har du funderingar på att någon gång fortsätta med en efterföljare på den första boken?

  Kramar till dig….du är underbar!

 5. Hanna skriver:

  Älskar också TLC, visste inte att det fanns människor med så konstiga böjelser och intressen innan jag började titta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..