ANNONS

En julafton hos familjen Graaf. 

/

Blev det ok? Tog du dig igenom julen med hedern och vettet i behåll…..

Jag själv  fick en riktigt bra och trevlig jul ”lagom”

Det blev en fin stund hos Isak. Det kändes bra. Gillade att det inte var så kallt väder ute ”en fånig, och knäpp grej kanske” men jag tycker inte om att lämna honom i regn och kyla” Jag vet att han ”inte är kvar där” Han är med mig överallt. Men du fattar vad jag menar….Fick egentid med Tristan. En viktig liten stund för oss båda.

En mysig och varm frukost hemma hos Karin och exet. Trevligt när man kan hänga och fira ihop! Karin är verkligen en dundertjej!! Henne ska han vara rädd om!

Tristan blev ÖVERLYCKLIG! Han blev superglad för sina julklappar. Ett par byxor, en tröja och BjörnBorgkalsonger.  Tre paket! Men det han verkligen önskade sig.

Lance fick en cykel och ett tv spel. Precis vad han önskade och behövde oxå. 

Louie fick presentpapper och snören. HAN BLEV GLADAST AV ALLA HEHE

Charlie fick barn-skräp! Lättaste åldern att handla till. Skit bara, som går sönder och slarvas bort. (leksaksåldern)

Tvn på låg volym. Jag, mamma och Gunnar åt i soffan, skrattade, pratade minnen. Var tysta. Vilade, öppnade paket och drack litervis av kaffe och julmust.

Julmat, inga fancie-uppdukningar eller mat för syns skull. Vi åt bara det vi gillade

Det var rofyllt. Ingen stress. Inga höga röster eller hets…. 

ALLA var glada på sina håll.

Filip fick bullrigt och familjärt. Jag fick krypa ihop under en filt och sakna. De stora pojkarna fick spela fotboll och stoja med andra större ”låtsaskusinbarn”Alla var GLADA och nöjda.

Ingen behövde låtsas för den andre… Jag kunde få ha mina klumpar utan att behöva le och spela glad

Många martyrer som nästan får hjärtattack av julen. Visst är det skönt att man kan dela upp sig!? Njuta på sitt sätt. Ingen behöver offra sig och ställa upp mot sin vilja. Vi gör vad vi vill.

Om en stund flyger jag till Skåne, för att myza med hela Larssonklanen. En galet fin familj. En sällsynt romantiskfilm’familj, som man inte trodde fanns på riktigt. Inga bråk, inga intriger. Respekt. Alla älskar faktiskt varandra. Genuina, ingen avundsjuka, svartsjuka, alkolism, knäppisar. Välartade och perfekta barn, kusiner… Alla hjärtliga, hjälpsamma och duktiga i skolan. Pluggar och har skaffat sig utbildningar.Inga svarta får (kanske Filip hehe)

MAN TÄNKER vaaa faan e haken med det här gänget? Den dolda hemligheten??? Men efter 7 år? Den finns inte….. Wow! Jag blir helt tårögd över hur denna underbara familj omslutit och välkomnat mig och min brokiga lilla skara barn till sina hjärtan. De har öppnat en gott’och’blandat påse  av diagnoser, tvära’svängar’och’kast i sina liv. Hehe

-Att vääukna opp mee daaj älskauude Mashgdaleena, deej äshr som att vaukna opp meej Cirkus Scott. 

-ALDRSHIG troukigt! 

 (Tur att man bidra med något brukar jag tänka. Jingel och jangel e vi! Good shit! Good match. Vi kommer nog trava på tills livet säger adjö)

Jultradition i Skåne är julaftonsfrukost. Vänner och familj samlas i Filips hus.

Kl13  träffas hela familjen/släkten på gymmet och kör en spinningklass tillsammans. Hehe helt ljuvligt! Även svärmor Carin 85-år

Filip skickade lite bilder. Charlie hade the time of his life. Här facetime’ar han  med mig.

Lugn morgon. Jag sov till 10. Ingen väckarklocka. (Förutom: det lilla skadedjuret Chihuahua Aston. Han skäller något fruktansvärt!! Och gamlingarna hör det inte längre haha) 

Det enda som stör mig (Förutom honom) är vägguret som tickar högt på väggen. Klockan tickar fast visarna rör sig inte?!

Kan man ha det bättre? En kaffe, skinkmacka och instagram 

Jag älskar och njuter verkligen av det här. Jag samlar energi! För att kunna hantera min vardag och tomteblosset som sitter mellan mina axlar och sprakar dagligen

Älskade fina mamma!! Fick det jag önskade mig i julklapp. Kastrull, stekpanna och en fin pyjamas.

Kl 15.55 går planet till Skåne. Bäbis är lite sjuk, Charlie lite gnällig.. Tänkte på det när jag vaknade vid 10 imorse. Då hade Filip nästa varit uppe med Lo en HEL arbetsdag hoho 

FUNDERAR på om jag oxå börjar får lite ont i halsen?? Kanske ska vara kvar här hos mamma och Gunnar ett par dagar till.

Hoho!!

Kram kram

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00