Popcorn och porr

Inatt sover vi i soffan! Ensam hemma på TV’n och RIKTIGA kastrullpopcorn 

Film och inga tråkiga vuxenregler. Vi gör vad vi vill☺

Soffa och inga läggtider..  Vakna upp ytvaken vid trebläcket och stänga av tv.  Förr i tiden när man somnade på soffan? Då var det porr och tv-shop som pumpade på tjocktv’n. Sånt finns det väl inte längre..?  GUD va jag älskade tv-shop.  Jag handlade ALLT! Dammsugare, krämer, träningsredskap, moppar, grönsaksskärare hehe 

Köpte fina tekannor i julklappar till ett par vänner. Kom hem, och insåg att jag måste ha ställt ner kassen för hårt. BARA glasskärvor grrr

Imorgon ska vi åka ner med en termos kaffe till Isak.  Fika och mata ekorrarna. Barnen har fått för sig att den tama ekorren på kyrkogården är Isak som ‘som ger  tecken till oss’ 

Vi ska ta med oss popcorn och nötter och mata honom…. Det kommer bli en sorgligt, men förhoppningsvist en fin stund. 

Alla barnen har fått presenter. Isak har bara fått ett gravljus. Det smärtar och värker i hjärtat. 

Jag är knäpp i huvudet. Men idag höll jag på att köpa de där knäppa ”isak’skorna” med nitar i Sturegallerian, bara för att jag vet att han SKULLE ha älskat dem…..

Kram och tack för att du finns❤

 1. Amy skriver:

  Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan mitt barn . Jag är så djupt imponerad av dig Maggan som dels blottar dig för omvärlden kommer med den nakna sanningen och står på dig, är en supermorsa helt enkelt!! Har följt din blogg i flera år. Vill med detta önska dig en riktigt god jul med nära och kära❤️❤️❤️ Fortsätt vara den superkvinna /ironlady du är . Love it!

 2. Helen skriver:

  ❤ God Jyl kraaaaaam

 3. Ingela skriver:

  Önskar er en riktigt God Jul och hoppas ekorren blir glad för popcornen

  1. agnes skriver:

   Instämmer:)) bra med stor soffa:)

 4. Annika skriver:

  Lille snuttefia sicka kassa förutfattade meningar jag hade om dej innan jag läste din första bok men du är bara bäst helt enkelt
  Pösssss

 5. *lena* skriver:

  Härligt att svulla i soffan✌️Glömmer jag Tv:n på fel kanal blir det porr(viasats )kanske jag borde barnsäkra det innan 12-åringen kommer på det Jag gick på allt förr som Tv-shop sålde träningsgrejer och alla mirakel krämer Idag köper jag hemskt sällan där men har nog några träningsgrejjer på vinden hehe Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..