ANNONS

Bra kött!

/

Nu är de iväg! Min halva lilla familj! Älskar dem så innerligt! Louie, Filip och Charlie har flugit till Skåne. Vi har rusat omkring och packat hela morgonen. Alltid i sista minuten och stressig när Filip ska göra något hihi

Filip är med sin mamma och släkt med de små killarna. Jag äter julfrukost med de stora killarna och deras pappa, tänder ett ljus och hänger lite hos Isak. Sen åker jag till mamma och Gunnar i Kungsängen.

Vad gör ni? 

Ett jäkla stollegalet tillstånd många befinner sig i innan jul. Jag FATTAR att människor får ångest när de ska tjatas och pratas om den förbaskade julen 24/7 Man ska slå varandra i förträfflighet och myzz

På söndag åker jag ner till Filip och småpojkarna i Skåne.  Det ska bli mysigt! 

Nu ska jag springa ut på stan! Sista julklapparna. Listan e lång på fix. Ikväll ska jag göra skinka! Gris från KNIVSTA

En glad gris och fisk blir det i år! Fick min leverans i går! 


Nix jag är inte sponsrad! Detta är ingen smygreklam! Bara sunt förnuft. Jag betalar som alla andra!  Dyrare….Men VERKLIGEN värt det.

Ska man äta kött? Då är detta en gudagåva! Kött från små gårdar. Ekologiskt, närliggande och en fin och hög levnadsstandard för djuren.

Det går inte att jämföra smakerna med ICA, detta är något heeeelt annat. På riktigt lixsom

GÅRDSSÄLLSKAPET  rekommenderar alla jag träffar

Tar med mig hem till mamma, sen får resten följa med till Skåne 

Ska fixa naglarna och springa ner på stan nu…
Vi syns senare ❤

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00