Bra kött!

Nu är de iväg! Min halva lilla familj! Älskar dem så innerligt! Louie, Filip och Charlie har flugit till Skåne. Vi har rusat omkring och packat hela morgonen. Alltid i sista minuten och stressig när Filip ska göra något hihi

Filip är med sin mamma och släkt med de små killarna. Jag äter julfrukost med de stora killarna och deras pappa, tänder ett ljus och hänger lite hos Isak. Sen åker jag till mamma och Gunnar i Kungsängen.

Vad gör ni? 

Ett jäkla stollegalet tillstånd många befinner sig i innan jul. Jag FATTAR att människor får ångest när de ska tjatas och pratas om den förbaskade julen 24/7 Man ska slå varandra i förträfflighet och myzz

På söndag åker jag ner till Filip och småpojkarna i Skåne.  Det ska bli mysigt! 

Nu ska jag springa ut på stan! Sista julklapparna. Listan e lång på fix. Ikväll ska jag göra skinka! Gris från KNIVSTA

En glad gris och fisk blir det i år! Fick min leverans i går! 


Nix jag är inte sponsrad! Detta är ingen smygreklam! Bara sunt förnuft. Jag betalar som alla andra!  Dyrare….Men VERKLIGEN värt det.

Ska man äta kött? Då är detta en gudagåva! Kött från små gårdar. Ekologiskt, närliggande och en fin och hög levnadsstandard för djuren.

Det går inte att jämföra smakerna med ICA, detta är något heeeelt annat. På riktigt lixsom

GÅRDSSÄLLSKAPET  rekommenderar alla jag träffar

Tar med mig hem till mamma, sen får resten följa med till Skåne 

Ska fixa naglarna och springa ner på stan nu…
Vi syns senare ❤

 1. Alltså, jag har skrivit det förr men det tål att upprepas; Du är så fantastiskt FIN, ända inifrån och ut! Så klok och så inihundan ROLIG! (stavningsprogrammet vill inte godkänna ”inihundan”. Va? så säger de ju i Emil i Lönneberga!?)

  God fortsättning, och i nästa liv vill jag vara din granne!

 2. God jul Maggan.
  Underbart att du/ni väljer bästa för er.
  Jag kommer att ha mina här hemma. Första barnbarnet oxå 3 mån på måndag.
  Blir lugnt o mysigt inga krav…
  Stor varm kram..hälaningar Catarina Skåne

 3. Helen skriver:

  Känner igen.mig. helst vill jag bara ligga i min säng och spela candy crush… inte behöva tänka… fly från verkligheten. Men barnen är mitt allt.. och de vill ha jul med allt vad det innebär. Så nu ligger man här och drar djupa andetag och försöker intala sig själv att det kommer bli bra. Varför gör vi mammor så? Går över lik och in i väggar för att barnen inte ska ”lida” när vi mår dåligt? Men vi då? Lider inte vi? När ska min omgivning vända ut och in på sig själva för att jag inte ska lida? En liten fundering eftersom du tog orden ur min mun.

  Ha en mysig dag med dina nära… jag ska vara riktigt avundsjuk när jag imorgon befinner mig mitt i julkaoset.

 4. Eva skriver:

  Håller med! Det är verkligen skillnad på kött och kött.
  Hos dom små slakterierna smakar det så mycket bättre och är mycket mörare.

 5. Liten skriver:

  God Jul ! Värsta helgen på året. Den kommer tillbringas i pyjamas i soffan framför tv:n som sällskap. Äta lite mat det är allt.

  1. Maria skriver:

   Kan bli mysigt det med.
   Unna DIG något trevligt i mellandagarna. Boka en ryggmassage, ansiktsbehandling, ett frisörbesök? En stund att bli lite ompysslad efter julen.
   En fika på stan kan också va ett trevligt sätt att komma ut lite..

   God Jul alla som ska sitta själva, ta hand om ER! .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..