ANNONS

Maggans Adventskalender 22 dec

/

lucka22

Nu är det inte långt kvar till självaste julafton! Hoppas ni kommit riktigt i stämning för den stora dopparedagen! I dagens lucka som är lucka nr 22 hittar vi en sjukt fin klapp från Kodak värd hela 4000 kr!

Kodak Pixpro SP360 är en 360° actionkamera speciellt framtagen för extremsportare, proffs och content-skapare som uppskattar användarvänlighet och smarta lösningar. Kameran kommer med ett kit av kameratillbehör för extrema förhållanden.

Kameran är vatten- och kyltålig, perfekt för vintersäsongen och dess sporter. Genom sin kupoldesignade lins fångar Kodak Pixpro SP360 allt omkring sig i 360 graders vinkel. Den är lätt att ha med sig och kontrolleras trådlöst via en app på din mobila enhet, iOS eller Android.  Den är NFC och Wifi-kompatibel, så du kan överföra och ladda upp inspelat material i sociala mediekanaler var som helst, när som helst. Med hjälp av Pixpros gratis mjukprogramvara för Mac och PC kan materialet enkelt redigeras och med YouTubes nylanserade stöd för 360°-videor kan videos enkelt laddas upp i den egna kanalen och delas med hela världen i realtid. Mer om kameran hittar du HÄR.

MOTIVERA varför just du skall vinna och använd svarsformuläret nedan för att göra det. Skulle inte formuläret fungera i din läsare kan du mejla din motivering till tomas@gsonventure.se.  Glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter tillsammans med din motivering, så vi kan kontakta dig om du har turen och skickligheten med dig. Lycka till!

Motivera varför just du ska vinna en actionkamera från Kodak Pixpro?

[contact-form-7 id=”65023″ title=”Kontaktformulär 1″]

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00