Frissa, möten och middag…

Koll av tuttstygn hos Sophie! ✔

Möte med en kanske framtida samarbetspartner! Kul! Kan bli spännande.  Träffat bokförlag. Ljudboksförlag mm

Pressie från mina kollegor på Frimans. Visar er sedan…..

Nya slingor, askigare färgton och uppflyttning av mina hairtalks hos Catta. Hår lockat med locktång. 

Syrran e oxå ambassadör! Så vi hade en liten ambassadörsträff i stolarna bredvid varandra. Skratt och tjejsnack. ALLTID lika kul att hänga med syrran ❤

❤Lunch med bästa pojken❤

Kan ha varit den bästa sashimi på länge

Hem, hämta Charlie för att sen smita ut på en liten tjejmiddag med lite kul kollegor❤

 1. Vart äter man den sashimin?
  Behöver tips på bra matställen när jag åker till Shlm =)

 2. Snälla, kan du inte skriva en bok till?!

 3. Sofia skriver:

  Grymt snygg i håret! Du förtjänar en tjejkväll 🙂

 4. Mia skriver:

  Du har så fina smala, raka ”pojkhöfter”. Önskar jag hade såna. Du har säkert lätt att hitta jeans som passar? Själv har jag runda breda päronhöfter som jag verkligen ogillar. Alla byxor fastnar under höfterna å rumpan när jag ska dra upp dem. Lyckost som är så snygg!

  1. Vill ha dina höfter!!! HATAR mina!! Visst e vi människor roliga? Hehe vi är ta mig fanken aldrig nöjda med de vi har.

 5. Maria skriver:

  Åh ljudbok. Det borde du läsa in, din röst är en sann fröjd att lyssna till! Jag lyssnade alltid på din och Davids podd. Jag har ”snöat” in lite på röster just då jag själv haft problem med stämbanden och slitit hos logoped med min egen röst. Tack för bloggen och god jul!!⛄️❄️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..