ANNONS

Maggans Adventskalender 21 dec

/
lucka21

Lucka 21 och också 21 december. De hör liksom ihop:-) I dag är det vintersolståndet, vilket gör att nu vänder det och vi går mot ljusare tider. Glöm inte heller bort att Tomas har namnsdag idag! I dag tävlar vi om ett fint paket från LEGO Friends, värt 249 kr. Totalt har vi 3 stycken att tävla ut.

Vad skulle en nöjespark vara utan en korvkiosk? De flesta föräldrar vet att det ligger mycket hårt arbete bakom att hålla alla barn mätta och nöjda. Nu är det dags för de små att ta hand om utfodringen. 


Stephanies coola korvkioskbil har sittplatser på taket, med den bästa utsikten över nöjesparken! Klä ut Nathan till en gigantisk varmkorv för att sätta fart på försäljningen, lägg korvar på grillen och lägg dem i bröd för att servera hungriga kunder. Ha kul och ta bilder när Stephanie sticker ut huvudet genom hålen på tivolitavlorna i närheten. Det finns till och med en galen skrattspegel för ännu mer skoj! Värde: 249 kr.

Läs mer om LEGO och LEGO Friends HÄR.Som vanligt svarar du rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen.

Används svarsforuläret och skulle det inte fungera i din läsare, mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med ”Maggans Adventskalender”. Lycka till!

Hur många personer är avbildade i LEGO Friends-loggan?

1: 8 st  x: 3 st  2: 5 st

Rätt svar: 5 st. Vinnare blev: Helena Adolfsson Vallentuna, Helene Hermansson Matfors och Caroline Jernström i Örebro. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00