Te och knäckebröd 

Knäckebröd (ju onyttigare och ljusare, desto godare) MYCKET, MYCKET smör! Det MÅSTE bli tandavtryck i smöret när man biter av. Inte en halv fjuttig tandrad! HELA och glansiga avtryck i Bregottet!

(Favoriter är med frön på, och havssaltbregott)


Jag kan inte sluta äta! Jag smörar två ”gör en tredje ifall” tänker fuck it och trycker i mig 6 eller 8

‘VA fanken Maggan’ varför kan jag ALDRIG bara vara lagom?? Hur jäkla svårt ska det va? Inte när det gäller någon… Allt eller inget. En oklädsam egenskap när det gäller allt utom godhet och snällhet.

En kopp te och ett par avsnitt Netflix.

Idag har vi tvingat Louie att vara vaken efter 15 (ingen tuppis)

 Ska se om han sover bättre inatt. Det gjorde han igår….

Hoppas, hoppas!

Sov gott! Imorgon syns vi kanske i jobbet, vem vet? DU kanske har turen med dig innan jul….❤

 1. Linda skriver:

  HÖG igenkänningsfaktor på den!

 2. Frida skriver:

  Hej! Har en dotter som är lite yngre än Lo o som sover lika kasst Zzzzzzzzz. Googlat o provat allt!! Sista hoppet var en sovpåse. Nu har hon sovit sex nätter i den o vaknar typ bara 3 gånger per natt istället för typ 33(!!). Tänkte på dig, o undrar om du också provat en sådan för Lo?

 3. Åh känner mig så jobbig nu men måste tjata om din RING…den hjärtformade med diamanter på…vill ju köpa den till mig själv….de finns ingen återförsäljare som har den inne där jag bor…ingen av web-butikerna har den inne förutom smyckendahls.se och där finns den inte i min strlk, på VJ1890 kan man ju inte handla…
  Var kan jag hitta denna juvel….vill vill vill….*tjurar*

 4. Hanna skriver:

  Godkväll!
  Snälla ge tips om bra serie på Netflix! Tänkte börja se The Killing men då var det bara dom två sista säsongerna på Netflix och inte dom två första..känns ju sådär att missa dom två första?!
  Vi älskade Homeland och Blacklist. Ha en mysigt kväll och hoppas du får sova gott inatt:)

  /Hanna från Helsingborg

 5. Anonym skriver:

  Jag förstår helt och fullt att du inte godkänner denna kommentar. MEN jag måste göra dig uppmärksam på din föredetta väninnas blogginlägg som hon la ut igår eller idag…det framgår med all tydlighet vem hon syftar på. Vad göra? Jag lämnade iaf en kommentar hos henne ang att det inte känns ok, att det hon gör är att hänga ut och skadar den hon syftar på och dennes familj. Den godkände hon inte och blogginlägget ligger kvar med samma innehåll

  1. Anna skriver:

   Jahaaaaa… NU fattar jag vem hon menade!! Tack för hjälpen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..