ANNONS

Maggans Adventskalender 20 dec

/

lucka20

Fyra dagar kvar till dopparedagen! I lucka nr 20 hittar vi ytterligare ett fint smycke från Magdalena och VJ Since 1890. I dag tävlar du om ett riktigt fint armband från Magdalenas kollektion. Armbandet är värt hela 1395 kr! Tjusigt värre!

VJ Since 1890 är ett svenskt varumärke som grundades för över 120 år. De ledord företaget arbetar efter när de tar fram kollektioner av smycken är kvalitet och exklusivitet. Med historia och tradition tar de fram nya smycken, smycken i silver och guld, smycken för varje tillfälle i livet.  Mer om kollektionen och även guldkollektionen hittar du på www.vjsince1890.se, där du också hittar återförsäljare i hela landet.  Finfina julklappar! 

För att ta del av mer nyheter och erbjudanden följ gärna Vj Since 1890 på Instagram och på Facebook.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i dagens tävling. Glöm inte skriva med dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig om du vinner.  Skulle inte formuläret fungera i din läsare kan du mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Stort lycka till!

Varumärket VJ Since 1890 ägs av? 

A: Coop  B: Robert Friman International  C: Gunnarsson Enterprises

Rätt svar: B. Vinnare blev: Emelie Hassel i Piteå. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00