ANNONS

Maggans Adventskalender 19 dec

/

lucka19

19 december i dag! Nu börjar vi närma oss slutet på vår kalender och med det nått ända fram till julafton. I dagens lucka hittar vi ett fantastiskt paket från Herobility och SmartShake värde hela 1110.

Den svenska serieentreprenören Mikael Bergström, grundaren till SmartShake tyckte att dagens nappflaskor var tråkiga och inte hade utvecklats på hundra år. Han såg att det fanns en efterfrågan på nya innovativa lösningar som gör föräldraskapet enklare.

Efter flera års utvecklande i samarbete med föräldrar och specialister är det nära lansering och jag är superglad att ha med ett startpaket värde 1110 kr från Herobility och systerbolaget SmartShake i dagens adventskalender.

Vad betyder Herobility?
Herobility står för sunda värderingar och samarbetar med Childhood (för varje såld HeroBottle skänks 5 kronor!). Herobility anser att alla föräldrar är hjältar, för det kan ju faktiskt vara väldigt tufft att vara förälder. Man får lite sömn, tålamodet prövas allt som oftast och känslan av att inte räcka till. Ja, ni föräldrar vet hur det är. Samtidigt är våra små bebisar också hjältar som lär sig allt från noll; sitta, krypa och trots att de ramlar gång på gång reser dem sig upp och försöker igen. Till slut kan dem gå!

HeroBottle kommer att revolutionera marknaden med sina smarta patentsökta funktioner, hög kvalité, snygg design och härliga färger. Här är några fantastiska funktioner:

  • Dubbelt antikolikt system: Minskar risken för kolik, gasig mage och spill.
  • Naturligt grepp: Gör övergången från bröst till flaska lättare.
  • Enkel mixning: Mixernät och ett shakerlock gör det enklare att blanda välling utan klumpar.
  • Extra bred öppning. Gör det lätt att fylla i välling utan spill samtidigt som den är lätt att diska.
  • Portionsbehållare: Fästs i flaskans botten och gör det enkelt att ta med sig välling eller frukt.
  • Spana in hela sortimentet på herobility.com och www.smartshake.com

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Fungerar inte svarsformuläret i din läsare går det också bra att mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med ”Maggans Adventskalender”. Lycka till!

Hur många kronor skänker Herobility till Childhood för varje såld HeroBottle?
Rätt svar: 5 kr. Vinnare: Cecilia Johnsson i Landskrona. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00