ANNONS

Maggans Adventskalender 18 dec

/

lucka18

Härliga söndag och fjärde advent. Snart kommer Tomten! I dagens lucka hittar vi något som gör gott för dina tänder, en eltandborste, Oral-B GENIUS. Rekommenderat pris på denna borsten är hela 2500-3000 kr!

Den nya eltandborsten Oral-B GENIUS har en banbrytande positionsteknologi som kombineras med rörelsesensorer i borsthuvudet. Tack vare positionsteknologin upptäcker tandborsten de områden i munnen som användaren missat och ger direkt feedback via Oral-Bs app 4.1. Appen varnar även om användaren borstar för hårt och ser till att man borstar tillräckligt länge.

Studier visar att upp till 80 % spenderar för lite tid på minst ett område i munnen vid tandborstning och 60 % borstar inte sina kindtänder alls, eller borstar dem för lite1. Oral-B GENIUS bidrar till en effektivare daglig tandborstningsrutin, samtidigt som den passar väl in i den alltmer mobilanpassade vardagen. En liten film om tanborsten kan du se HÄR. OCH vill du hellre läsa om borsten gör du det HÄR.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen.  Fungerar inte svarsformuläret i din läsare går det också bra att mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med ”Maggans Adventskalender”. Lycka till!

Vad heter den nya funktionen i Oral-B GENIUS?

1. Positioning system X. Position detection system 2. Location system

Rätt svar: X. Vinnare blev: Katarina Stag i Floda. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00