ANNONS

Maggans Adventskalender 17 dec

/

lucka17

En vecka kvar till julafton! Det måste vi ju fira:-) Dagens lucka innehåller något riktigt fint nämligen en flygresa till Costa del Sol! Helt fantastiskt!

Inte långt härifrån finns en kust där solen (nästan) alltid skiner, Costa del Sol. Det är en av anledningarna till att så många svenskar flyttar dit. Vilken dröm att ha ett andra hem där, som man kan fly till när vintern känns väl hård mot oss. 

Svenska bolaget MiMove, vars initiativtagare var delaktiga i att starta Hemnet, förmedlar bostäder på ett tryggt sätt i området. Spanien är nämligen en riktigt knepig marknad att köpa bostad på och det är lätt att bli lurad. Men tack vare MiMove, som säkerställer att deras mäklar- och juristpartners är seriösa, som ser till att alla dokumentation stämmer, som ritar korrekta planritningar och inte minst, fotograferar bostäderna på det sätt som vi är vana vid här i Sverige, så kan man känna sig trygg genom hela processen.

costadelsol

Bakom lucka 17 kan man vinna en flygresa till Costa del Sol till ett värde av 6000 kronor! Kanske ska du passa på att spana in några av de fantastiska hus som är till salu när du ändå är på plats. 😉 Idag är tävlingen lite annorlunda, för jag vill veta vilken just din spanska bostadsdröm är! 

1. Gå in på MiMove.com och hitta ditt favoritobjekt

2. Posta länken och en kort motivering till varför det är ditt favoritobjekt

Mitt favoritobjekt? Det är så svårt att välja, för det finns så jäkla mycket fina ställen. Men om jag hade helt obegränsat med pengar så hade jag valt det här fantastiska huset: https://www.mimove.com/en/listing/404-mijas-villa-6-4-4. Lite min stil känner jag:) 

Dela gärna tävlingen med dina vänner så att de också kan vara med och tävla (förstås inget krav)! Använd kontaktformuläret nedan för att dela din länk och motivering. Skulle inte formuläret fungera i din läsare går det bra att mejla till tomas@gsonventure.se. Stort lycka till! 

Vinnare: Sussie Hådell i Värmdö. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00