ANNONS

Maggans Adventskalender 16 dec

/

lucka16

Åtta dagar kvar till självaste dopparedagen! I dag öppnar vi lucka nr 16 i Maggans Adventskalender och här hittar vi ett upplevelsepaket från Visingsö, sagoön i Vättern. En av er vinner ett paket som innehåller en remmalagstur, fika på Wisingsborgs Trädgård samt en middag på restaurang Solblacken. Allt det här för 2 vuxna och 2 barn. Värde på vinsten ca 1300 kr.

På Visingsö finns det mesta man kan önska sig. Imponerande historiska minnesmärken, bedårande vacker natur och härliga stränder. Ta en tur med öns populära hästskjutsar, remmalagen, och besök Kumlaby Kyrka och ta dig upp i tornet via de svindlande trapporna. I hamnen kan ni upptäcka Visingsborgs slottsruin, besöka någon av restaurangerna eller hyra en cykel för att upptäcka ön från sadeln. I ekskogen kan ni ta en av vandringsslingorna och upptäcka den stora eken och höra vinet i träden. Visingsö har mycket att erbjuda! Och tänk att allas vår webbnisse Tomas bor där, bara en sådan sak:-)

Mer om Visingsö hittar du på www.visingso.net. Vill du veta mer om Solbacken hittar du dem HÄR och Wisingsborgs Trädgård besöker du genom att klicka HÄR.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen.  Fungerar inte svarsformuläret i din läsare går det också bra att mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med ”Maggans Adventskalender”. Lycka till!

Visingsö är som man kan ana på namnet, en ö. I vilken sjö ligger Visingsö? 

A: Vänern  B: Vättern  C: Sommen

Rätt svar: B. Vinnare blev: Erika Johansson i Dalstorp. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00